Rapanui82 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Kotwiczki miazga jak i malowanie miazga Pełen szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Bozeeeee wszystko jest MIAZGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Bozeeeee wszystko jest MIAZGA lizus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nowe malowanie jest naprawdę rewelacyjne,mówisz że już raczej nic nie zmienisz ale znając Ciebie i tak wymyślisz coś że będzie jeszcze lepiej. Jak już pisałem kiedyś gratuluję pomysłowości,samozaparcia w dążeniu do celu i oczywiście talentu,niewielu jest takich ludzi. Czekam na fotki gotowych raptorów (z zarysowanymi skrzelami itd.) Pozdrawiam i do usłyszenia,Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Bozeeeee wszystko jest MIAZGA lizus @MIFEK ZAWSZE mNIE WYCZAISZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Właśnie otrzymałem przesyłkę a w niej ta perełka. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 No cieszę się baaaardzo.Skull&Bones będzie tylko w tych barwach Twój głos Popperku już przesądził sprawę.No a to twój TUBIS na Trocie Morskie.Dostanie jeszcze jeden szczegół ale to niech pozostanie niespodzianką-rozpakujesz/zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Pięęęękny. Aż się zaśliniłem PSKolorystyka maluszka w zupełności wystarczająca. Na płytkiej wodzie wyraźnie widoczna a dzięki tym jasnym akcentom widać doskonale świetną pracę wabika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Naprawdę dobra robota. Tubisek przepiekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 No cacy jak zawsze ale kotwiczki o zbyt dużym koncie natarcia będą schodzić ryby przerabiałem podobne orle pazury i trzeba je rozginać aby kąt bardziej zbierał szczękę choć mogę się nie znać przepraszam Tomy za offa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 E nie wydaje mi się.Kotwa jest wyjątkowo szeroka i powinna zbierać dobrze szczękę a o spadzie z czegoś takiego nie ma mowy.Wszystko okaże się na rybach i sam ciekaw jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 TUBIS SKOŃCZONY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ja pie....le TOBIASZ swietny jak prawdziwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Ślij Waść, ślij komplecik. Belony, rzepak, plaże Bałtyku, wszystko w zasięgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 No w poniedziałek ślę.Popperku ale pytałem Cię jak ma pracować ten drugi wobek pod Belonę.Wiem że będzie miał tylko tylną kotwę i moim zdaniem ze względu na nietypowy jej pychol właśnie te Decoy z dużym kątem natarcia zdałyby egzamin bez konieczności wieszania dozbrojek itp.Jak się prowadzi taki wab pod Belone szybko wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 tomy - to proste... jeszcze szybciej niz boleniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 tomy - to proste... jeszcze szybciej niz boleniowy No i wiesz wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 No to chyba tylko z małym sterem bo bezsterowca takie mega tempo raczej wytrąci z akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 No i tak kombinowałem Popperku z tym wobkiem pod Belonki i wyszło coś takiego.Przy testach pracy oczka mi wywaliło.Wiedziałem że będzie ok.ale nie aż tak.Odpowiednik na Bolenie jutro idzie w ostrą obróbkę.8cm 12g praca drżąca idzie jak po sznurku nic go nie wytrąci z rytmu.Po prostu idzie jak automat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Konkretna konstrukcja... dołóż kotwiczkę na brzuchu i rób z tego boleniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 A jak że już korpusy wycięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Tomku Ty to jesteś przediabeł! Super korpus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Tomku Ty to jesteś przediabeł! Super korpus Na dzielnicy mówią że diabeł wcielony .SAURON w nowym malowaniu 8,5cm waga 16g.-skończone- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Tomku. Sauron to jest ten którego mi kiedyś odstąpiłeś ze swojej prywatnej partii? Tzw. następca klamki tak? Coraz więcej nowych modeli robisz i się powoli gubię,przydał by się jakiś katalog,strona lub chociaż blog z nazwami modeli i zdjęciami do nich. Keep up with the good work! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Tak coś w tym stylu choć o innej pracy i optycznie mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi