popper Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 ..................waldek daj spokoj pisz do marasa albo edka niech ci wysla sprawdzone konstrukcje znad morza .............. Grześ, proszę...... . Ja wiem czego chcę a Tommy to realizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 No to Tubis i Sauron mają taką właśnie akcję jak trzeba a ten ze sterem drobno pracujący będzie na Bolki i dla mnie tylko i wyłącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 No to Tubis i Sauron mają taką właśnie akcję jak trzeba a ten ze sterem drobno pracujący będzie na Bolki i dla mnie tylko i wyłącznie howgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 I wszystko w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Teraz pracuję nad malowaniem w wersji MINIMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Dobra CLAUDIO megalodonik BAFOMET 40g gotowy.Fotki były wcześniej a tu praca mało wanny nie rozwaliłem to ciężkie jak jasna cholera.http://www.youtube.com/watch?v=cgm9NFqeYRk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 No i trwają prace nad nowymi wzorkami.Na fotkach jeden z prototypów o iście cwaniackiej akcji .No i Arapajna kurde wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 VIBRA nieziemsko zapieprza.Praca drobna bardzo mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Piekna sprawa Tomy,juz nie moge sie go doczekac!I podobno tutejsze szczupaki tez! Jeszcze raz dzieki za wyprodukowanie SPECJALNEJ przynety dla mnie!Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 No ciekaw jestem efektów .RAPTOR klasyczny wymaga ostrego uciągu lub szybkiego prowadzenia.Temu wystarcza wolny uciąg i prowadzenie zdecydowanie z mniejszym tempem przy zachowaniu pracy klasyka-drżąca i raczej po osiowa.Jak się uda wstawię filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Sauron w malowaniu minima i nowe sterowce 8cm 11-12g.po pierwszym transparencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 kurcze Tomy - ale zapierniczasz z oferta... Czy Ty jeszcze nadążasz za swoimi pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 No, jeśli chodzi o innowacyjność to kolejny ciekawy wynalazek spod Twojej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Oż w morde Kamilu zapomniałem sobie o Tobie.Ale jutro obiecuję ślę.Mifas w sumie każdy wzorek który wstawiam chodzi ok.a między nimi jest parę konstrukcji z których jestem zadowolony ja i nie tylko.Dużo konstrukcji kończy na etapie prototypu.Ja lubię experymenty.Saurona chciałem zrobić w wersji minima{oszczędne malowanie}ale to tak a to łuskę mu dodałem a to skrzela no i wyszedł lepiej niż ten wypasiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 No wiesz, a myślałem, że lakier schnie..Nie musisz się spieszyć, na okonki jeszcze za wcześnie, chociaż koi'ego już bym mógł przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Wysyłam.Jeszcze robię taki wzorek na zębate jakiego świat nie widział no i owada ze śmigłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Arapaima jest zaje.......a. Ciekawe, czy ryby również ją docenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Sauron w malowaniu minima i nowe sterowce 8cm 11-12g.po pierwszym transparencie. MEGA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Wysyłam.Jeszcze robię taki wzorek na zębate jakiego świat nie widział A co to za wzorek!ze go swiat nie widzial?A lowny bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 A czy będzie łowny to ryby zweryfikują Boleniówki raczxej łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 SAURON9CM{16G},RAPTOR7i6CM{7 i 9G},RAPTOR4,5CM{6G} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Nowy wzorek Boleniowy bezster 9,5cm waga 22g.Praca bardzo drobna z dużą amplitudą{migotanie po osiowe}przy wolnym i przy szybkim tempie nie przechodzi w kolebanie.Leci jak strzała bardzo mocne lustro w opadzie.Rozmiarowo coś pomiędzy Leviathanem a Sauronem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Tomek, szokujesz ilością pomysłów. I jeszcze na łowienie czas znajdujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 A! jeszcze zapomniałem o nowym maluchu X-T.bait 3,5cm waga 6g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 SAURON 9CM 16G w nowych kolorkach.No!i pewien nowy ważny szczegół dostały{ostatnia fotka} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi