dragond500 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Tomy, ręcznie, sam wycinasz tak dużą ilość sterów do swoich woblerków? Czy kupujesz gotowe stery?Sam ale myślę o zatrudnieniu młodej Chineczki do robótek ręcznych.Tak myślę komuś zlecić zrobienie wykrojników do sterów to chyba będzie najlepsze rozwiązanie.No wstawiam Koledzy surówkę wobka X-T.bait-hasłoRAZ,DWA,TRZY MÓJ zaczynamy dzisiaj o godzinie 2,30 kto pierwszy ten wygrywa-wobek FREE wraz z wysyłką na Polskę.Malowanie będzie miodzio. RAZ,DWA,TRZY MÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 RAZ,DWA,TRZY MÓJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 @Homegeon, gratulacje swoją droga dziwne że tak mało chętnych było na konkurs, może to przez tą nieludzką godzinę ja niestety miałem małą usterkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 bezsenność i dużo wolnego czasu Gratulacje raczej dla Dawida, o ile nie zrobił falstartu Potwierdzenie na mailu pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 moje badania wskazują że zarówno @ponda, jak i @dragond500 trochę się pospieszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Nie nie Panowie, psujecie zabawę Wobek wklejony, hasło podane, to nic że było wcześniej Moja piękniejsza część ogląda ze mną ten dział oraz fotograficzny, bo ją to interesuje. Jak zobaczyła tą biżuterię od Tomi'ego, to wiedząc że mam robotę na kompie do zrobienia, spytała, czy będę 'polował'. Jeszcze nie oszalałem - odrzekłem. No i tak jak skończyłem pracę, oglądałem sobie wobki, zrobiła druga. Kiedy jadąc wstecz byłem już na jednej z pierwszych stron wątku dostrzegłem, że Tomy jest zalogowany i że aktualizował ostatniego posta. Oto historia mojej wygranej <_< Miałem się położyć spać, ale coś mi nie dawało spokoju i 2:30 to czytałem ponownie jeden artykuł. O wędkach boleniowych! PozdrawiamGrzesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Tak wobka X-t.bait wygrał-Hoooooooomeeeeeeegeeeeeooooon-Maynard-za szybko w związku z tym wobek Boleniowy Raptor 8 w starszym malowaniu który sprawdza się w Expresie leeeci do Ciebie niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponda Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Gratulacje dla zwycięzców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Serio? Ale jaja. http://www.youtube.com/watch?v=rqjobd1q9sg PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 No ładnie Dzięki Tomy, wobek na pewno będzie dobrze przetestowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Panowie, skupmy sie na woblerach, szkoda czasu na klotnie. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 No podobają się.Teraz będzie na zaskrońca że wątek nakręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Spokojnie .Wypluł i się na mnie obraził po czym obrócił się tyłem pokazując w jakim ma poważaniu takie numery.Na fotce bardzo obrażony zaskroniec ani się na mnie potem nie popatrzył tak się zeźlił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Niezłe, chociaż jakby się w porę nie opamiętał, to mogłoby mu siąść na żołądek...Nazwa (poza wszelką rywalizacją konkursową) na następny wobek - VENOM <_< Przepraszam za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 ARAPAIMA Praca mocna kolebiąca stricte po osiowa zero X-wonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiekuisty Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Piękne woblerki, naprawdę rewelacyjna robota! Moje uznanie dla Twojego talnetu Jakbyś szukał nazwy dla jakiegoś nowego boleniowego killera to proponuję - ASPIRANT (wiadomo Aspius aspius, albo Asp po angielskiemu ). Pozdrawiam,Wiekuisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 No Aspirant to mi się nie za dobrze kojarzy .Aktualnie chwila przerwy w wątku będzie{pewnie co niektórzy odetchną } .Mniej więcej wiem które wzorki zostaną a które pójdą na odstrzał więc nowości jako takich nie będzie-no może nowe malowanie,hologramy itp.Aktualnie zabieram się za wędki pod moje przynęty dwa modele:1.Kijek Boleniowy2.Kijek Jaziowo KleniowyTylko i wyłącznie pod casta mój projekt i design a wykonanie hehe-opis na wędce ,w każdym bądź razie będzie ono perfekcyjne.Żadnych zamówień,grymasów na życzenie terminów itd.Jako że temat musi być dograny do bólu od przelotki po pokrowiec można się spodziewać w 2012r pierwszych egzemplarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Tomy, a będą reklamy i telemango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Tomy, a będą reklamy i telemango No pewnie i to z laseczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Wlasnie doszla!!! To by bylo na tyle!Testy w przyszlym tygodniu!Jeszcze raz dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 O!to czad szybciutko a do Niemiec jak Gugciowi wysłałem kiedyś to zrabowali po drodze tyle że list priorytetowy ubezpieczyłem na 5stówek i średnio się to poczcie opłaciło zdarzało się to często oczywiście nie tylko mi-i wiecie co poczta zrobiła? A no zlikwidowała ubezpieczone priorytety do Niemiec proste rozwiązanie no nie?Możesz se wysłać ale jak coś to my możemy za....ć bez konsekwencji.Claudio dzięki za informację i czekam na efekty może jaki ślepy walnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Nowe kolorki Boleniówek i Jaziówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Ładne tęczowe kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi203 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 mistrzu jak idzie produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi