Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomy, ręcznie, sam wycinasz tak dużą ilość sterów do swoich woblerków? Czy kupujesz gotowe stery?

Sam ale myślę o zatrudnieniu młodej Chineczki do robótek ręcznych.Tak myślę komuś zlecić zrobienie wykrojników do sterów to chyba będzie najlepsze rozwiązanie.No wstawiam Koledzy surówkę wobka X-T.bait-hasłoRAZ,DWA,TRZY MÓJ zaczynamy dzisiaj o godzinie 2,30 kto pierwszy ten wygrywa-wobek FREE wraz z wysyłką na Polskę.Malowanie będzie miodzio.

RAZ,DWA,TRZY MÓJ

Nie nie Panowie, psujecie zabawę :lol: Wobek wklejony, hasło podane, to nic że było wcześniej :mellow:

Moja piękniejsza część ogląda ze mną ten dział oraz fotograficzny, bo ją to interesuje. Jak zobaczyła tą biżuterię od Tomi'ego, to wiedząc że mam robotę na kompie do zrobienia, spytała, czy będę 'polował'. Jeszcze nie oszalałem - odrzekłem. No i tak jak skończyłem pracę, oglądałem sobie wobki, zrobiła druga. Kiedy jadąc wstecz byłem już na jednej z pierwszych stron wątku dostrzegłem, że Tomy jest zalogowany i że aktualizował ostatniego posta. Oto historia mojej wygranej <_<

Miałem się położyć spać, ale coś mi nie dawało spokoju i 2:30 to czytałem ponownie jeden artykuł. O wędkach boleniowych! :lol: ;) :mellow:

Pozdrawiam

Grzesiek

• Like 1

No Aspirant to mi się nie za dobrze kojarzy B).Aktualnie chwila przerwy w wątku będzie{pewnie co niektórzy odetchną :lol: } .Mniej więcej wiem które wzorki zostaną a które pójdą na odstrzał więc nowości jako takich nie będzie-no może nowe malowanie,hologramy itp.Aktualnie zabieram się za wędki pod moje przynęty dwa modele:

1.Kijek Boleniowy

2.Kijek Jaziowo Kleniowy

Tylko i wyłącznie pod casta mój projekt i design a wykonanie hehe-opis na wędce :lol: ,w każdym bądź razie będzie ono perfekcyjne.Żadnych zamówień,grymasów na życzenie terminów itd.Jako że temat musi być dograny do bólu od przelotki po pokrowiec można się spodziewać w 2012r pierwszych egzemplarzy.

post-1204-1348915509,6353_thumb.jpg

O!to czad szybciutko :D a do Niemiec jak Gugciowi wysłałem kiedyś to zrabowali po drodze tyle że list priorytetowy ubezpieczyłem na 5stówek i średnio się to poczcie opłaciło :lol: zdarzało się to często oczywiście nie tylko mi-i wiecie co poczta zrobiła? A no zlikwidowała ubezpieczone priorytety do Niemiec :lol: :lol: :lol: proste rozwiązanie no nie?Możesz se wysłać ale jak coś to my możemy za....ć bez konsekwencji.Claudio dzięki za informację i czekam na efekty może jaki ślepy walnie. :D