Tomy Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Zestaw woblerów Boleniowych RAPTOR MINIMA 6cm 8g przed malowaniem klarem i wklejeniem sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Huligany po pierwszym malowaniu.WobekHOOLIGANSparametry podam po ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 No i znowu dam wam trochę odetchnąć o de mnie.Od jutra na serio treningi na KTM no i zarąbiste miejsca do łowienia dzisiaj odkryłem dostępne tylko na tej diableskiej maszynce.Trzeba będzie jakiegoś trawela ukręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Tomy- obowiązkowo żółwik na kręgosłup i ochraniacze na stawy. Hobby fantastyczne, ale o zdrówko koniecznie trzeba zadbać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Dzepetto wszystko będzie cała zbroja z Foxa i inne rzeczy a jest tego trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 X-T.bait HOOLIGANS gotowe.3,4cm waga 3g.Praca ostra X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Widzę Tomku , że stery również pokrywasz lakierem poliuretanowym . To dobry sposób na doszczelnienie miejsca wklejenia , ale czy lakier który stosujesz po czasie nie odkleja się od poliwęglanu ? Ja kiedyś tak robiłem przy wobkach trociowych ale zrezygnowałem bo po odklejeniu lakieru ster robił się paskudnie matowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Nie wiem skąd Ci się to wzięło.W moich wobkach na sterach nie ma ani grama lakieru{może kiedyś na początku tak ale od dłuższego czasu nie}.To uszczelnienie co widzisz po bokach i sama spoina wiążąca ster z korpusem to też nie jest lakier.To co się odbija w sterze to oczko mocowania a nie zaciek itp.Z całym szacunkiem ale tekst twój zalatuje intrygą.Tego to się nie spodziewałem z Twojej strony i mocno straciłeś w moich oczach .To wszystko.Raptorki 6stki w wersji Minima dociążone o 1,5grama.No jak dla mnie wyszły lepiej od tych wypasionych .Wzorek 6 7 i 8 dobrze sobie radzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Tak dłuższy czas się przyglądam na sposób wklejania sterów i zastanawia mnie na jaki klej je wklejasz bo wygląda to jakby był on wklejony na jakąś żywicę. Zdradzisz tajemnicę?? i bardzo fajne woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Nie wiem skąd Ci się to wzięło.W moich wobkach na sterach nie ma ani grama lakieru{może kiedyś na początku tak ale od dłuższego czasu nie}.To uszczelnienie co widzisz po bokach i sama spoina wiążąca ster z korpusem to też nie jest lakier.To co się odbija w sterze to oczko mocowania a nie zaciek itp.Z całym szacunkiem ale tekst twój zalatuje intrygą.Tego to się nie spodziewałem z Twojej strony i mocno straciłeś w moich oczach Już Ci wyjaśniam skąd mi się to wzięło . Jak patrzę na zdjęcia poprzedzające mój poprzedni post to wyraźnie widzę na woblerkach i na sterach takie małe kropeczki , czyli jakby pęcherzyki powietrza i stąd moje pytanie a nie dla tego , że wietrzysz jakąś intrygę . Chyba , że tylko ja widzę takie kropeczki na monitorze mojego laptopa , przy czym nie ma tych kropek w tle wobków . Jeśli to tylko ja to przepraszam , pewnie będę musiał zmienić laptopika albo przestanę kichać bo może z tego są te kropeczki . Z kichaniem to też będzie ciężko bo od tego roku załapałem alergię na pyłki i pomimo leków to jednak kicham jak po tabace . Tomek wyluzuj i nie bierz tak wszystkiego do siebie . Gdybym chciał Ci w jakiś sposób szkodzić to wcześniej bym Ci tyle nie pomagał . Pozdrawiam serdecznie , Paweł B . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 To też byłem zdziwiony i napisałem że nie spodziewałem się tego po Tobie.Koniec tematu.Może jaki ślepy i głupi w to uwierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Raptorek malowanie też pod klonka dostanie i usterzenie z poliwęglanu 1,5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 To też byłem zdziwiony i napisałem że nie spodziewałem się tego po Tobie.Koniec tematu.Może jaki ślepy i głupi w to uwierzy. ...z tego co obserwuje Pawel zawsze w bardzo przyjacielski i pomocny sposob sie zachowywal ...nie sadze ze jest inaczej ...i tak bym to odbieral Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Może i był a może się nie zastanowił nad tym co piszę.Ja jak widzę u kogoś błąd w sztuce pisze mu to priv.i tak to powinno wyglądać a jak mi się tylko wydaje i nie jestem pewny to już tym bardziej.Moderatora poprosiłem o skasowanie tej jałowej i nic nie wnoszącej dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Chyba kogoś dopadła lekka paranoja Ja osobiście nie widzę w żadnym ze zdań Pawła wytykania błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 no to jak pytac ? brzmi pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Nie ważne czy Paweł to źle ujął czy ja źle odebrałem.Tak bywa czasem i to jest sprawa między nami a właściwie nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ...i tak to zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Przyjechałem i co widzę , że temat się rozwija . Nie potrzebnie Koledzy . Moja naiwność została nagrodzona . Teraz już będę mniej ufny wobec ludzi . A gwiazdy ? No cóż , jedne jeszcze świecą inne się wypalają a jeszcze inne spadają . Ja jestem cierpliwy i na szczęście nic nie muszę . Pozdrawiam Wszystkich serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Wyluzuj jasno i wyraźnie masz wytłumaczone.Sam ciągniesz temat a potem piszesz że niepotrzebnie.Może źle odebrałem,może źle Ty to ująłeś-nieważne jak wcześniej napisałem.No chyba że nie chcesz tego pojąć.Twoje tłumaczenie o kropkach na laptopie czy sfloganym monitorze no daj spokój Paweł po co takie pierdoły.Wystarczyło napisać źle zrozumiałeś i tyle temat zamknięty po sprawie,koniec&kropka.Z tego co pamiętam fakt była pomoc z Twoje strony i jesteś bardzo mocno pomocny jeśli chodzi o stronę stricte rzemieślniczą czy filmiki na You Tube i nie tylko,potem była wymiana informacji,wspólne co nie co robiliśmy,było fajnie więc niech tak zostanie.Ja swoją wiedzę aczkolwiek skromną w stosunku do Twojej jeśli chodzi o stronę rzemieślniczo,konstrukcyjną też chętnie przekazuje dalej.Może nie wszystko ale dużą jej część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nie lubię brać udziału w takich dyskusjach ale skoro wywołujesz mnie do tablicy to jeszcze jeden raz Ci odpowiem . Nie przeżywaj tak Tomku gdy ktoś napisze coś nie po twojej myśli i nie wyzwalaj w sobie pokładów agresji . Często się zdarza , że ktoś zrobi jakąś uwagę pomijając słowa Ach i Och . Jak zauważyłeś zdarzyło się i mi , że zwróciłem na coś uwagę na wskutek tego co widać szczególnie na ostatnim zdjęciu tego nieszczęsnego postu . Może uaktualnij tamtego posta i wymień to zdjęcie i nic nie będzie widać . Na Twoje słowa jakobym planował tu jakąś intrygę odpowiedziałem , przeprosiłem . Użyłem też kilku radosnych sformułowań aby rozładować atmosferę i zamknąć gorące myśli . Twoja odpowiedź na moje wyjaśnienia zamieszczona 4 czerwca Była rozsądna i wydawało mi się , że już nie ma tematu . Brzmiała ona tak : To też byłem zdziwiony i napisałem że nie spodziewałem się tego po Tobie.Koniec tematu.Może jaki ślepy i głupi w to uwierzy. Na Twoje słowa Koledzy zareagowali stosownymi pytaniami czy też stwierdzeniami na które odpowiadasz jak odpowiadasz . Gdy przyjechałem , sprawdziłem pocztę i oczom nie wierzę . Zamiast faktycznie zamknąć temat to poprzez dodanie tych kilku słów nakręciłeś atmosferę . Przeczytałem posty i odpowiedziałem wskazując na bezsens dalszej dyskusji w temacie . Na prawdę już nie chciałem pisać ale skoro gotujesz się w sobie to po raz ostatni Ci odpowiadam i proszę o nie zaognianie i tak już dosyć rozdmuchanych myśli . Tomku , nie gotuj się i zakończ tą dyskusję , nie poprawiaj wszystkich postów po czasie aby wywołać inne wrażenia , bo to właśnie wygląda na planowanie intrygi . Ja wcześniej pisząc o lakierze na sterach nie miałem niczego złego na myśli i nadal nie kieruję się wobec Ciebie żadnymi uprzedzeniami . Teraz ja piszę - sprawa zamknięta . Nie będę już odpowiadał w tej rozmowie chyba , że później ale to już przy okazji innych mam nadzieję przyjaźniejszych myśli . Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Też mam taką nadzieję.A cóż to zmieniło ta edycja dałem tylko dosadnie do zrozumienia że na moich sterach nie ma lakieru.Pawcio nie baw się słowami i chcesz zakończyć temat to go po prostu kończ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Panowie - robicie świetne woblery, i na tym skupcie swoją energię <_<. Takie poważne chłopy a licytują się na słowa jak dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Panowie - robicie świetne woblery, i na tym skupcie swoją energię <_<. Takie poważne chłopy a licytują się na słowa jak dzieci Fakt Patu aż mi wstyd .Paweł graba i zapominamy o sprawie. Mini Boleniówki kryte mylarem w toku.Będzie parę modeli testowych .Ktoś chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi