Wojtek.mirecki Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Chętnie przygarnę jakąś sztukę na próbę.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Trzy za free były przewidziane:1.Patu2.lukash10 3.duce13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Bomba Kłaniam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Następne kroki w Kleniku na korpusie RAPTOR 7cm pod Bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jezusie ta płetwa toż to płetwa prawdziwego kleniucha...Coś wspaniałego i to malowanko łuski i te obwódki miodzio.Bolki będą szaleć.Gratuluję wspaniałego wyrobu bo designersko wymiata i to chyba najbardziej mi się podoba z wszystkich twoich wobków, ale to chyba zauroczenie przez ta płetwę ahhhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Normalnie takie same kleksy widziałem dzisiaj pod mostem drogowym na Bugu przy Siemiatyczach..no może miały nie 7 a 15 centymów..SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jeszcze klopsik dostanie transparent na łuki skrzelowe.No SIECZKA pod Bolki 3,8cm waga 7g-8g w masie skupionej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Uła!!odpowiedź 666.Omalowane pierwsza warstwa.dojdzie jeszcze parę szczegółów.No Panowie:1.Patu2.lukash103.duce13 Który kolor dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 ..mi to ganz egal...brzuszek jest dla bolków, a grzbiecik dla mew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 To ja biere środkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Tomy Come on beda w koncu jakies wobki pod brzanke czy jak ?Otwarcie sezonu 15.06 i bede musial rzucac kamieniami chyba tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jutro zasiądę do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zapowiadany wcześniej Raptor 7,5cm w wersji Long Cast.Prototyp ma oczka z drutu 0,8mm.Model finalny dostanie 1mm.Ster poliwęglan 1,5mm.Waga 15-16g lata bardzo ładnie,praca nerwowa drobna.Czoperxp następca modelu Raptor 8cm które masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Piękna robota...piszę się w kolejce po niego...jeśli oczywiście dorównuję starszemu bratu...bo ten ostatnio smakował bolcom udokumentowane zostało fotkami...lada dzień będą u mnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Malowanie Raptora w wersji long cast{tło} i nowe kolorki bąków 3,5cm 6-7g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 O ja, jaka słodka pisaneczka Nie wiem, jak to możliwe, ale tego kleniowego malowania wcześniej nie widziałem (pewnie fotki mi się nie załadowały) - w każdym razie wymiata! Megarealistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Wzorki CRYSTALLINE próba sił .Zapowiada się nieźle i otwiera całą masę nowych możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Wow Tomy! to jest to czego mi trzeba na Sanowe bolenie w moich okolicach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Tomy ,czy to z tego materiału o którym myślę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 and67 nie! Te wobki nie są ze szkła xD Co to za głupi pomysł z tym szkłem xD. A tak na serio fajny wobas i ta nutka tajemniczości dodaje mu skuteczności xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nio nie o szkło mi chodziło,fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Andriu tak to ten materiał .Robię teraz takiego większego long casta no i dostałbyś go do testów ale jak wejdziesz z Lumixem pod kaskadę na Wiśle i pofilmujesz jego pracę spod wody.O!a jak byś jeszcze trafił branie Bolka to ze dwa.Boleniowe sieczki przetestowane,świetnie latają,pracują lepiej niż bardzo dobrze.Egzemplarze testowe wysyłam w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Wczoraj chyba o tym gadaliśmy a już to zrobiłeś. Jestem pod wrażeniem możliwości tego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Tak Krisu chciałeś z tego robić coś w stylu usterzenia.Na pewno się da skoro można wyciąć całego wobka.A już mam patent jak zrobić to po szlifowaniu totalnie gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi