Krisu23 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ok wiesz, że o nic nie pytam tylko sam robię. Też do tego dojdę i dzięki za tipsa z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Uuu ciekawe , w klarownej wodzie pokłują trochę rybek . Można zgadywać jaki to materiał ? Broń borze na coś liczę tak dla samej satysfakcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ok wiesz, że o nic nie pytam tylko sam robię. Też do tego dojdę i dzięki za tipsa z materiałem. Kris uważaj z tym przy obróbce.Obowiązkowo maska i okulary.Idzie okropnie na kichawę,płuca i może dać po oczach.Pył drzewny wydmuchasz i luz a to od temperatury dostaje przy wierceniu i szlifowaniu jakiś oparów i jest taka swędziocha w nosie że oszaleć można.Małe Stadko Klonków praktycznie gotowe.Stery i do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Malowanie PIERWSZA KLASA. Szkoda, że blaszek nie klepiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Pragnę nadmienić Tomku że kleń ma wymiar ochronny 25cm,usuń te fotki bo będzie problem. Super realistyczne malowanie,brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Piękne te woblerki. Bolesławy będą bić w nich aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Znowu ryby leżące na kamieniach i to jeszcze niewymiarki. Co za społeczeństwo xD Biedne kleksiki xD Ale płetwy piękne i to malowanko ahhhhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Po prostu mistrzostwo świata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Piękne te woblerki. Bolesławy będą bić w nich aż miło. Myślę że tak i nie tylko Bolki.Klopsy choć lekko odchudzone są robione na wzorze Raptora 7 na fotkach częste przyłowy choć teraz ciężko już to tak nazwać bo dość dużo Sandałków zaliczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 RAPTOR-LONG CAST mniej więcej tak będzie pomalowany.W zależności od kąta padania światła zmienia się ich kolor-opalizują co najlepiej widać w trakcie ich pracy w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Żeby nie było, że wszyscy tak wychwalają i piszą pochwały to coś krytycznego: Tomy dlaczego te wobki są robione w tak małych ilościach i nie roześlesz ich użytkownikom forum? xD A tak na serio to zapier****** jak maszyna xD Coś wspaniałego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 HOLLIGANS przetestowane na Klonkach z małej i uroczej rzeczki a przy okazji i kijaszek na blanku muchowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Raptorki long casty dostały płetewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kozackie woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kozackie woblerki Dzięki za dobre słówko Bracie.Teraz trochę zwolniłem i włóczę się po małych i malowniczych ciurkach bo ja romantyk jestem .Taka Trout Fishing fascynacja dla ubogich.Klonków pod 30cm masę kilka ładnych lorbasów pogoniło wobka.Robiłem filmiki podwodne i widać tam też inne gatunki w tym też pstrążki,brzanki,kiełbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ten chuliganik narobi sporo zamieszki u pasiastych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tomy...urok takich strumieni wlasnie na tym polega ...caly czas wedrujesz...zakret , dolek , burtka ...miejsc mase i caly czas je odkrywasz ...skala trudnosci bardzo duza jezeli chodzi o przechytrzenie ryby . Strumienie to elementarz ...kto tu sie nauczy lowic wszedzie sobie poradzi ...to nie moje slowa a mojego Przyjaciela ....Mistrza Slawka Szuszkiewicza Cykadassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tomy...urok takich strumieni wlasnie na tym polega ...caly czas wedrujesz...zakret , dolek , burtka ...miejsc mase i caly czas je odkrywasz ...skala trudnosci bardzo duza jezeli chodzi o przechytrzenie ryby . Strumienie to elementarz ...kto tu sie nauczy lowic wszedzie sobie poradzi ...to nie moje slowa a mojego Przyjaciela ....Mistrza Slawka Szuszkiewicza Cykadassa Jerry no tak sobie właśnie odmieniłem ale najlepsze z tego wszystkiego są filmiki spod wody.Wkładasz cyfrówkę na dno i zostawiasz jak się zrobi to powoli bez gwałtownych ruchów i pod prąd za minute,dwie ryby napływają z powrotem a widok jak gonią wobka jest niesamowity.Może nie są to lorbasy ale mnogość gatunków to wynagradza.Jak zrobię porządek z netem i kompem będę regularnie na You Tube wstawiał i linkował .Robię właśnie całą armie mini wobków pod ten strumyczek z dwa razy wyszedł mi tam bardzo konkretny kleń,oczywiście wtedy jak stałem niczym kołek wyprostowany i już miał zassać już biała japa cała rozdziawiona no i Tomuś stoi jak latarnia zrezygnował dając nura.Przy okazji Raptory na koksie z serii long cast 7,5cm 15-16g wymalowane na Klenia w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Prototyp mini bezsterowca.Ładnie miesza wodę,momentalnie startuje.Ciekawe efekty przy jigowaniu odczuwalne mocno na kiju.Waga pozwala na komfortowe rzuty.Niebawem testy na strumyku.Może imitować kiełża,raczka lub pijawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No widzę Tomy, że poszedłeś w tym samym co ja kierunku bezsterowym . Działaj, działaj bo to słuszny kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Rybki zweryfikują konstrukcje.Bezstery tyle że boleniowe z takim oczkiem robiłem już rok temu ale jakoś zarzuciłem ten temat.Pampuch dostał do testów i same szczupłe przy burtach mu na to reagowały.Gdzieś tam są w czeluściach woblerowej wariacji Temat bezsterowców z oczkiem u góry jest bardzo ciekawy i trochę się w nim pokręcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja wczorajszego suma też miałem na takiego bez sterowca . To faktycznie niezłe przynęty o bardzo wyczuwalnej i nie za szerokiej akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja wczorajszego suma też miałem na takiego bez sterowca . To faktycznie niezłe przynęty o bardzo wyczuwalnej i nie za szerokiej akcji . No wiem poznałem po drżącym głosie przez telefon że była to bardzo konkretna ryba .Paweł a jak tam z alergią .Pozdrowionka i graba jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Paweł a jak tam z alergią .Oj dzisiaj to jest tragedia . Dusi mnie , z kluchy się leje , kicham w uszach drażniący świąd . Okropne uczucie . Dzisiaj byłem w garażu żeby zrobić to co wczoraj zabrał mi sum . Później wstawię fotki w moim temacie . Pracowałem w masce ale i tak nie uratowałem się od kurzu i pyłu , o czym świadczy ten atak alergiczny . Kto wie czy nie będę musiał zrezygnować z garażowego woblerowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tego się nie da tak po prostu zostawić Pawle.Dzisiaj znowu na mojej rzeczce spędziłem dzionek.Mam filmik z braniem i holem Klonka .Startowały do wobków DIABLO a ja prawie wszystkie rozdałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi