wobler129 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tomek dawaj filmy, czegoś takiego jeszcze nie widziałem, super byłoby pooglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dobrze prawi kolega powyżej. Foty robisz kapitalne, nie mam wątpliwości, że filmiki będą trzymać poziom. Wrzucaj je Tomek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Obiecuję że jutro spróbuje.Dam karte koledze i może da rade.Teraz jestem na etapie zmian,filmiki będą obrabiane na PS3 wstawiane na You Tube czekam właśnie na łącze 20mb/s i router czy jak go tam zwą,pościągam programy z PS3 Live i będą jeszcze się wam przeje gwarantuje.Na tej rzeczce są tamki a pod nimi dziury po 2metry daje tam nura w weekend z cyfrówka oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No to macie filmik z atakiem Klonka w strumieniu na wobka Diablo .za chwilę albo jutro rana filmik spod wody dość ładnych klonków jak na ciek o szerokości 2metrów http://www.youtube.com/watch?v=La99VQAde7A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Super klimatyczny filmik,takie rzeczki ciurki to świetna odskocznia od codzienności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Woblerek ah jo! gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Bardzo fajne masz tam u siebie te strumyczki . Fajnie wyglądał ten atak rybki jak błyskawica . Zauważyłem jednak , że będziesz musiał sobie sprawić wyższy statyw bo żeby pokazać twarz łowcy w pełnej krasie to pewnie będziesz musiał na głowie stawać . Czekam na kolejne projekcje , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Pan Bóg mnie obdarzył bezczelną urodą i wolę pozostać incognito .Parę wycinków spod wody.Potem będzie dłuższy filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Bardzo fajna sprawa takie filmiki !Fajna sprawa i dobry pomysl z tymi filmikami.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Będą lepsze filmiki,dopiero się uczę .Z wobkami przesuwam się do przodu pomału .BOLENIOWA SIECZKA 3,8cm 6-7g przed wklejeniem sterów,będzie też lżejsza wersja tego wobka o ciut mocniejszej pracy wolniej tonące w związku z tym że Jazie na płytkich rafach też w niej zasmakowały.No i Jaziówki w letnich kolorkach gotowe przed wklejeniem sterów-jutro testy na wodzie Kolejny wycinek z filmu na którym widać wobkaHOOLIGANSprowadzonego z nurtem i wkurzającego klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszK Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Tomy, filmiki zajefajne, jakim sprzęcikiem je kręcisz? Proszę o konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Filmiki są dopiero zajefajne jak się je puści na PS3 i dużym ekranie miazga.Sprzęcik to cyfrówka a tak na pudle pisze Panasonic DMC-FT2 LUMIX.O!na tym widać najwięcej rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Super!Nie wiedziałem,że klenie są takie ruchliwe Wobki też super,te kolorowanki-jaziowe fajniutkie.Też muszę sobie takich oczoyebów zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Vibrax 12cm 26g.Praca w poziomie.Dojdzie jeszcze jeden bardzo istotny szczegół konstrukcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Filmik super, z kamerą wśród zwierząt - reaktywacja Wobki też niczego sobie! A ten kosmita powyżej? Ciekawym ciągu dalszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Tomy Ja sie pisze na jednego tego KILERA.Dawaj go tu jak skonczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Te zmarchy na ryju mu skasowałem.Na grzbiecie ma usterzenie jak skończę to wstawię fotkę wraz z filmikiem podwodnym i jego pracą. Tym czasem takie malowanko dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nowe malowanie wobków HOOLIGANS i lżejsza SIECZKA 3,5cm 4g na płytkie rafy pod Jazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 RAPTOR Long Cast-Finał.Atuty-lotność i praca,ster z poliwęglanu 1,5mm a reszta rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 No to pojechałeś z malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 A no!Long Casty przetestowane dzisiaj z pozytywnym skutkiem.Wnioski-co do konstrukcji wszystko gra,agrafki na pewno zmienię bo się rozpięła i to cała w 2punktach.Hol był dość zdecydowany i na plecionce ale mimo wszystko nie powinno się tak stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Czy to Dragon Power Lock? Niezłe zdziwienie musiało być,dobrze że udało się go wyciągnąć. Ogólnie to nie wydaje się Wam że ten bolas ma jakąś wielką japę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Agrafki Ular.Muszę porobić testy na sucho z nimi,może była gdzieś przekrzywiona albo coś.Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło,ale zmroziło mnie jak odczepiałem Rapiszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Bardzo podobna do tych Dragona które używam,faktycznie może jakiaś trefna była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 RAPTOR Long Cast 7,5cm 16g malowany na Klonka przed wklejeniem sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi