patu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Pikny, no i wreszcie przypakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 T.bait june-bug 3,5cm 3g floater.Mocowanie uzbrojenia przy okazji imituje odnóża.Akcja typowy smużak.Dostanie jeszcze parę szczegółów w temacie malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Filmiki z pracą moich wobków-VIBRAX I SAURON.Woda na Wiśle mętna ale coś tam widać min.360p a najlepiej w HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ciekawy patent z tymi nogami w żukach. Jakiej grubości drut dałeś? Nie powyginają się przy ataku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Sauron jest boski. Ta praca w połączeniu z realistycznym wyglądem wymiata. Ile ja bym dął żeby go mieć. Tomy zapuść mi priwka czy masz tam coś do zakupienia w razie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 A jak praca saurona wygląda przy prowadzeniu? Bo na filmiku jest tylko postawiony w nurcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Spotkałem dzisiaj Tomy'ego nad wodą i wyprosiłem Raptora Long Casta.Choć nie miał na sprzedaż. Praca zajeb...a! Skuteczność? Dwa bolki 60-ki plus jeden spad w dwie godziny! Może i by było coś więcej, ale wypłoszyłem ryby wchodząc do wody po bezcennego woblera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Raptor Long Cast 6cm 10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Fajny kształcik i malowanko jak zwykle cacy. Powiedz mi tylko bo ja nigdy tymi castami nie łapałem i long cast to znaczy, że on pod castem jest jakoś dalekosiężny czy coś? Bo normalnym spinnem oczywiście też można nim rzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Long Cast-to taka wersja dociążona dalej leci obojętne z czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Aha chyba, że tak. Właśnie tak mi się wydawało bo nawet Rapala miała coś takiego jak Long Cast chyba w ofercie.Rapala robi bardzo łowne i bardzo fajne wobki ale nie mają tego czegoś co rękodzieła od początku do końca robione za pomocą własnych rąk a i z prawdziwego zdarzenia boleniówek to ja w ich ofercie nie widziałem. Koniec z OT i sorka za zaśmiecanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Sauron w nowym kształcie wadze,malowaniu i rozmiarze 8cm waga ok.20g-surówka i żuczek dostał parę detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Klonki Raptor Long Cast po testach.Była szansa na rybę ale wodę zatrzymali i spadła z metr a przy max.głębokości 2m jest to zbyt sporo.Fotki w naturze .Potem poszedł do wody prototyp Vibra,pracuje minimalnie łebkiem w dół bardzo drobno ale przy tym bardzo mocno.Mój nie odjeżdża na boki a tak chciałem można szarpać kijem że bark idzie zerwać a ten jak parowóz po szynach prościutko bez żadnych myków ale może to i dobrze,nurtu się trzyma znakomicie dość dobrze lata.Zderzak na przodzie idealnie zdaje egzamin zabezpieczając dziobek przed uszkodzeniami.Na jednej z fotek widać co on przejmuje na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek.mirecki Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jak zwykle cudeńka. Ja czekam na paczuszkę od @Tomyego i nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Wojtek a ja czekam na fotki z rybkami .Jeszcze coś tam pokończyłem i dzisiaj wieczorem jadę drugą turą nad Wisłę z tymi maluchami celem testów i nie tylko-wreszcie Gorola Krissa zobaczę .Wobki-HOOLIGANS-w barwach LSD i Boleniowo-Jaziowa{jak się okazało} SIECZKA odciążona nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Tomy,a te barwy LSD to czasem po ziołowych spotkaniach .Co do koloru-to jest zajebioza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Tomy,a te barwy LSD to czasem po ziołowych spotkaniach .Co do koloru-to jest zajebioza !!! Coś a tym klimacie.Wczoraj byłem nad rzeczką która płynie między takimi łąkami jak na fotce.Okonki ładnie zagryzały na chuliganki,parę klonków na Diablo.Uroczo i miętowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 VIBRA 5 .Jak będą gotowe wstawię podwodny filmik z pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Klonki wymiatają najbardziej xD. A jak tam żuczek/chrabąszcz? Dostanie jakieś skrzydełka xD Bo czekam na efekt końcowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Tomy dzięki za spotkanie nad wodą i wymianę wobków Z rybami co prawda średnio było ale zawsze mogło nic nie brać a tak śledzik się trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Tomy dzięki za spotkanie nad wodą i wymianę wobków Z rybami co prawda średnio było ale zawsze mogło nic nie brać a tak śledzik się trafił.Ta śledzik się trafił a strzałów miałeś trzy.To dobry wynik jak na tą miejscówkę a gdyby nie te śmierdziele z drugiego brzegu to mogło by być ciekawie.Trza się Krisu pod Kraków wybrać i tam popróbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dzisiaj opłatę zrobiłem. Jak nie ma w domu to trzeba wyjechać. Taki los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wobki-SAURON-można by rzec ukończone{nie podlegają sprzedaży}. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 News .Raptor 6cm waga 12g wersja z jedną kotwą.Zamknie się pewnie w 13-14g.Lotność to wiadomo przy takiej masie.Prace musiałem gasić choć dla siebie zostawiam kilka ostro pykających,no i robale Smużaki na korpusie Diablo ciut zbajerowanym.Krissu widział jak zamiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Robale super. Spodobało mi się to, że nawet bez zwijania idealnie smużą przy rzucaniu wachlarzem wystarczyło lekko napiąć linkę.Wczoraj niestety u Tomy'ego lekcja pokory. Łup chwila akcji i po krzyku. Mój sprzęt na bolki do lekkich nie należy ale musiałem niestety ogon podkulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi