Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Aha chyba, że tak. Właśnie tak mi się wydawało bo nawet Rapala miała coś takiego jak Long Cast chyba w ofercie.

Rapala robi bardzo łowne i bardzo fajne wobki ale nie mają tego czegoś co rękodzieła od początku do końca robione za pomocą własnych rąk a i z prawdziwego zdarzenia boleniówek to ja w ich ofercie nie widziałem.

Koniec z OT i sorka za zaśmiecanie.

Klonki Raptor Long Cast po testach.Była szansa na rybę ale wodę zatrzymali i spadła z metr a przy max.głębokości 2m jest to zbyt sporo.Fotki w naturze :D .Potem poszedł do wody prototyp Vibra,pracuje minimalnie łebkiem w dół bardzo drobno ale przy tym bardzo mocno.Mój nie odjeżdża na boki a tak chciałem :( można szarpać kijem że bark idzie zerwać a ten jak parowóz po szynach prościutko bez żadnych myków ale może to i dobrze,nurtu się trzyma znakomicie dość dobrze lata.Zderzak na przodzie idealnie zdaje egzamin zabezpieczając dziobek przed uszkodzeniami.Na jednej z fotek widać co on przejmuje na siebie.

post-1204-1348915630,8703_thumb.jpg

post-1204-1348915630,9821_thumb.jpg

post-1204-1348915631,0865_thumb.jpg

post-1204-1348915631,1809_thumb.jpg

post-1204-1348915631,246_thumb.jpg

Wojtek a ja czekam na fotki z rybkami :D .Jeszcze coś tam pokończyłem i dzisiaj wieczorem jadę drugą turą nad Wisłę z tymi maluchami celem testów i nie tylko-wreszcie Gorola Krissa zobaczę :lol: .Wobki-HOOLIGANS-w barwach LSD i Boleniowo-Jaziowa{jak się okazało} SIECZKA odciążona nieco.

post-1204-1348915631,3962_thumb.jpg

post-1204-1348915631,4691_thumb.jpg

post-1204-1348915631,5589_thumb.jpg

post-1204-1348915631,6454_thumb.jpg

post-1204-1348915631,746_thumb.jpg

Tomy dzięki za spotkanie nad wodą i wymianę wobków :D Z rybami co prawda średnio było ale zawsze mogło nic nie brać a tak śledzik się trafił.

Ta śledzik się trafił a strzałów miałeś trzy.To dobry wynik jak na tą miejscówkę a gdyby nie te śmierdziele z drugiego brzegu to mogło by być ciekawie.Trza się Krisu pod Kraków wybrać i tam popróbujemy :D

Robale super. Spodobało mi się to, że nawet bez zwijania idealnie smużą przy rzucaniu wachlarzem wystarczyło lekko napiąć linkę.

Wczoraj niestety u Tomy'ego lekcja pokory. Łup chwila akcji i po krzyku. Mój sprzęt na bolki do lekkich nie należy ale musiałem niestety ogon podkulić :wacko: