and67 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 W tym miejscu ostro łupią wąsate,można się zdziwić Krisu jak walnie lokomotywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 No to chyba Pan Wąsaty zakosztował w wobku Hamera .No ale tyle co nam dolało to nasze.Ja miałem normalnie wodę w kieszeniach ,na dodatek kij się zakleszczył już z resztą chyba 3 albo 4 raz a 2,70 ciężko było w 1składzie wieźć.Parę razy miałem tam Sumka i na Boleniowym sprzęcie raczej nie ma szans.Andriu też to doszedł z nim prawie pod Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 No i to pewnie taki stwór był, tylko, że tym razem obrał kurs na Cieszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 A to nie znam,my z Andriu to tylko tego co na Kraków odbija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Tomy wczoraj testowalem Twoje rekodzielo pracuje ladnie,ciezar tez niezly tylko nie bylo szczescia na niego Ale on jeszcze pokaze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Tomy , ja dzisiaj byłem na testach .Raptor 6 - łowił , huligan też byl w akcji : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ładny okoń, u mnie też dziś były ładne, największy spadł, ale kilka takich fajowych też było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ładny Pasiak.Vibra 5cm 7g gotowa do akcji i nowe malowanie Raptorków-transparent w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Raptor-Sieczka-3,8cm waga 5-6g w nowym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ale będzie miooooodzio ...SUUUPER!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Tomy... przesadzasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 .Moje bąki 3,5cm waga ok.3g praca bardzo mocna floatery{przed montażem sterów}.Mocna konstrukcja drut 0,8mm stery z poliwęglanu 1mm.Raz ustawiony łowi aż go szlag trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja dzisiaj miałem bardzo konkretną Rapę na ten model.Kotwa poszła wygięło w chińskie osiem.Wziął pod nogami w bardzo ostrym nurcie.Wszystko by było dobrze gdybym wziął inny kijek ale popieprzyło mi się i zabrałem sztywniaka który nie zdążył po braniu na krótkim dyszlu odpowiednio zamortyzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 TOFIX99 po co ci taki wobek przecież raptor obsługuje ci te gatunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Chodzi o rapcia-ale w innej wersji.Nadałby się trochę mniejszy,lżejszy,głębiej schodzący no i dla odmiany trochę inny malunek.Wiesz,to nie tak dla ryby jak dla mojego oka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Jest w planach Raptor ze sterem SDR,w trakcie realizacji jest jeszcze Raptor powierzchniowy smużący-nie będzie się nadawał do dalekich rzutów ale na niektórych miejscówkach to strzał w 10tkę.Nowe malowanie no nie wiem to co teraz jest to już chyba ostatecznie zostanie P.s.Z dzisiejszego wypadu Płetwal kolegi na Raptorka z jedną kotwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Nowy model,nowe malowanie.Opanowałem wreszcie tą konstrukcję ze sterem na plecach.Wystarczająco ciężka no i praca wyszła taka jak chciałem.Była już wcześniej konstrukcja tego typu tylkop przesadziłem z długością i nie radziła sobie na łuku.Ta już chodzi perfekto.Niebawem testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Malunki jak zwykle-wyjebioza .No i wykonanie-PERFECTO![A to na drugim planie to CO - z jedną kotwicą ???] PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Tak tena drugim planie z jedną kotwą masz wstawione powyżej jeszcze bez sterów.Teraz już mają wklejone i schną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 No to TRANSPARENTY będą w dechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 To ja chcem tego sterowca naplecowego do testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Tomy,Sorry za być może głupie pytanie, ale nie znalazłem w tym wątku odpowiedzi. W jaki sposób można nabyć Twoje przynęty? Zbierasz zamówienia tutaj na forum, czy może wystawiasz je na jakiś aukcjach? Jest dostępny jakiś katalog/cennik? Ostatnio nabyłem jednego łamańca na Allegro, ale z drugiej ręki. Pozdrawiam,Traq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Trag akurat z łamańców nie jestem mocno zadowolony i wzorek poszedł na odstrzał.Co prawda coś nie coś ktoś tam połowił na nie ale bez szału.Teraz się skupiłem tylko i wyłącznie na Raptorach w różnych rozmiarach i na Kleniowo,Jaziowych 2wzorkach.Jak coś Ci tam pasuje z tych wobków pisz na priv.to jedyna droga.Teraz zabieram się jeszcze za muchy z gąbki,żuki,konie polne,żabki i inne poczwary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Mikrus ze sterem DR.Praca bardzo mocna,idealnie trzyma się nurtu{może być nawet ścinający z nóg},schodzi błyskawicznie do dna.Na bazie woków HOOLIGANS-3,5cm waga 3G.Oczka z grubego drutu 0,9mm raz ustawiony pracuje aż do zerwania na zaczepie.Ster poliwęglan 0,8mm.Wzorek na 100% będzie realizowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Raptor 5,7cm waga 7,5g można by rzec taka podrośnięta sieczka w nowym malowaniu gotowa.Może dzisiaj testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi