Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

No to chyba Pan Wąsaty zakosztował w wobku Hamera :lol: .No ale tyle co nam dolało to nasze.Ja miałem normalnie wodę w kieszeniach ,na dodatek kij się zakleszczył już z resztą chyba 3 albo 4 raz a 2,70 ciężko było w 1składzie wieźć.Parę razy miałem tam Sumka i na Boleniowym sprzęcie raczej nie ma szans.Andriu też to doszedł z nim prawie pod Kraków :lol:

Ja dzisiaj miałem bardzo konkretną Rapę na ten model.Kotwa poszła wygięło w chińskie osiem.Wziął pod nogami w bardzo ostrym nurcie.Wszystko by było dobrze gdybym wziął inny kijek ale popieprzyło mi się i zabrałem sztywniaka który nie zdążył po braniu na krótkim dyszlu odpowiednio zamortyzować.

Jest w planach Raptor ze sterem SDR,w trakcie realizacji jest jeszcze Raptor powierzchniowy smużący-nie będzie się nadawał do dalekich rzutów ale na niektórych miejscówkach to strzał w 10tkę.Nowe malowanie no nie wiem to co teraz jest to już chyba ostatecznie zostanie :D

P.s.

Z dzisiejszego wypadu Płetwal kolegi na Raptorka z jedną kotwą.

post-1204-1348915653,8794_thumb.jpg

post-1204-1348915653,9334_thumb.jpg

Nowy model,nowe malowanie.Opanowałem wreszcie tą konstrukcję ze sterem na plecach.Wystarczająco ciężka no i praca wyszła taka jak chciałem.Była już wcześniej konstrukcja tego typu tylkop przesadziłem z długością i nie radziła sobie na łuku.Ta już chodzi perfekto.Niebawem testy :D

post-1204-1348915653,9877_thumb.jpg

post-1204-1348915654,0495_thumb.jpg

Tomy,

Sorry za być może głupie pytanie, ale nie znalazłem w tym wątku odpowiedzi. W jaki sposób można nabyć Twoje przynęty? Zbierasz zamówienia tutaj na forum, czy może wystawiasz je na jakiś aukcjach? Jest dostępny jakiś katalog/cennik? Ostatnio nabyłem jednego łamańca na Allegro, ale z drugiej ręki.

Pozdrawiam,

Traq

Trag akurat z łamańców nie jestem mocno zadowolony i wzorek poszedł na odstrzał.Co prawda coś nie coś ktoś tam połowił na nie ale bez szału.Teraz się skupiłem tylko i wyłącznie na Raptorach w różnych rozmiarach i na Kleniowo,Jaziowych 2wzorkach.Jak coś Ci tam pasuje z tych wobków pisz na priv.to jedyna droga.Teraz zabieram się jeszcze za muchy z gąbki,żuki,konie polne,żabki i inne poczwary.

Mikrus ze sterem DR.Praca bardzo mocna,idealnie trzyma się nurtu{może być nawet ścinający z nóg},schodzi błyskawicznie do dna.Na bazie woków HOOLIGANS-3,5cm waga 3G.Oczka z grubego drutu 0,9mm raz ustawiony pracuje aż do zerwania na zaczepie.Ster poliwęglan 0,8mm.Wzorek na 100% będzie realizowany.

post-1204-1348915655,6941_thumb.jpg

post-1204-1348915655,76_thumb.jpg

post-1204-1348915655,8166_thumb.jpg