Gruzin Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Tomku - jak będą do dystrybucji to ja poproszę i hooligana DR i sieczkę XL Przypomnę się na priv jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Tomku - jak będą do dystrybucji to ja poproszę i hooligana DR i sieczkę XL Przypomnę się na priv jakby co.Ok.na Hooligany DR to sam nie mogę się doczekać tak więc kolejna nocka będzie dzisiaj w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Tomy coś chyba wyjmiesz dzisiaj z wody na te transparenty,takieś mom przecucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Tomy coś chyba wyjmiesz dzisiaj z wody na te transparenty,takieś mom przecucie Prorok czy ki ch...j ciśnie się na usta Już jestem zaraz fotki wstawię.Trzy Bolki zakosztowały dwa 60+ mocno zapięte a największy w okolicach pod 70cm dosłownie za jeden grocik!!!Dzisiaj jak by mi poszedł to chyba bym już korby do łba dostał ale nic z tego przechytrzyłem go bardziej spolegliwym patykiem który zamortyzował wszystkie jego złośliwe myki.Fotki są jakie są ale w takim upale to choćby miał 100+ nie było by innych.Wypięty w wodzie i dał strzałę od razu w rzekę,bez reanimacji itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Byłem dzisiaj na Wiśle. Dwa bolki ok.60cm w godzinę. Potem puścili wodę na MEWie i leciał straszny syf. No i zabawa się skończyła.Łowiłem dzisiaj na Matusiaka, Parfa, Grzecznika, Chmielewskiego, łomżyńskie... i nic!Założyłem Raptora i bum w 10 rzucie ...To mój 3 i 4-ty boleń na Raptora Tomy'ego.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Bo one mnie znają i mają ze mną układy .RAPTOR-sieczka-3,5cm waga 6g.Praca mocna drobna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 RAPTOR Long Cast 5,8cm 12g.Tylne oczko NIE służy do zbrojenia w kotwice.Praca bardzo różnorodna.Odejścia{bez wykładania},drganie a w opadzie mocne lustro.RAPTOR Long Cast 6,8cm 14g.j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Long Casty na użytek własny 7,5cm 14g w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Biedne bolenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Kiedy ty to wszystko robisz? W dzień nad Wisłą, w nocy w pracowni...Tomy śpisz choć troszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Kiedy ty to wszystko robisz? W dzień nad Wisłą, w nocy w pracowni...Tomy śpisz choć troszkę? Tak w środku dnia jak największy upał i Bolki nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Mi się jeszcze zachciało powrotu do muszki i coś tam zaczynam kręcić pomału.Wczxoraj połowiłem do bólu kleni ale wielkością nie porażały między 25-30+ cm.na Konia polnego Foam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Raptor 6cm 9g i Raptor 7cm 11g wersje z jedną kotwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Tomy, piękne woblery.Po co te tylne oczka? Czy mają one imitować płetwy ogonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Tomy, piękne woblery.Po co te tylne oczka? Czy mają one imitować płetwy ogonowe?Te tylne oczka są dla mnie do malowania.Na końcu w tych ostanich będą ścięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Nowy Projekcik.8cm 16g.Po testach pracy-zadowalająca .Dostanie bardzo ciekawe malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Raptor znów potwierdził skuteczność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 U mnie na raptorka też ostatnio siadły dwie ryby,fotek nie ma bo obie miały tylko pół metera Panie załóż Pan krętlik bo ta żyłka trochę nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Fajnie Depesz że współpracują.Ja niebawem się pojawię testować wobki.Najprawdopodobniej pojutrze.Wędkarz 87 Depesz ma zawsze sprzęt dograny aż do bólu to raczej strzelone szkiełko w cyfrówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Nowy wzorek sterowca dostał malowanko 1 warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Holligans DR.Wobek schodzi błyskawicznie do dna.Waga ok.3g długość 3cm.Praca bardzo ostra.Konstrukcja jest bardzo stabilna również w ostrym nurcie.Tylko na użytek własny i nie podlegają odsprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Raptor 6 wersja z jedną kotwą nr 6 na gotowo.Rozmiar usterzenia skasowany do niezbędnego minimum{zdecydowana poprawa lotności},praca zachowana drobna i mocna.Kolor grzbietu-dużo różnych odcieni-fiolet,granat,czarny zależy od konta padania światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Raptor Long Cast 6,8cm waga 14g.Drut 1mm poliwęglan 1,5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Dzisiejsze testy SIECZKI-wypadły pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Nie ma to tamto. Rozpoznawalny i elegancki styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi