Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmiar juz mi się bardzo podoba! Zrób wersje bezsterową ,przeciażoną ( tak do 30-33 g ) potrzebuje przynęty do mega long castu moco lusterkujacą.Gdybyś wyskrobał coś co lata 10% dalej od moich najlepszych lotników to może i we wrześniu złapie jakiegoś kabana. Twoje cukiereczki jeszcze mnie nie zawiodły w tym roku. Malowanie hicior!!!-zaczyna mi sie bardziej podobać niż skóra!

pozdrawiam

Rozmiar juz mi się bardzo podoba! Zrób wersje bezsterową ,przeciażoną ( tak do 30-33 g ) potrzebuje przynęty do mega long castu moco lusterkujacą.Gdybyś wyskrobał coś co lata 10% dalej od moich najlepszych lotników to może i we wrześniu złapie jakiegoś kabana. Twoje cukiereczki jeszcze mnie nie zawiodły w tym roku. Malowanie hicior!!!-zaczyna mi sie bardziej podobać niż skóra!

pozdrawiam

Mam parę takich Tajpan 12cm 30g :D ale zrobię Ci takie ciut większe i ok.40g-wzornik mam.Dzisiaj się pobawię bo cała reszta schnie na tą chwilę.Raptory L.C. 9,5cm 20g i 6stki 9g nabierają powoli wyglądu a Raptory 7cm 11g.gotowe do wodowania :D

post-1204-1348915707,111_thumb.jpg

post-1204-1348915707,6784_thumb.jpg

post-1204-1348915707,8358_thumb.jpg

post-1204-1348915707,9229_thumb.jpg

post-1204-1348915707,9973_thumb.jpg

Ta pod kaskade i wystąpię w rubryce pożegnania.

and67 Ale z czegoś takiego mógłbyś kręcić.Nie wiem tylko czy w wartkim nurcie dasz radę tak szybko nogami przebierać.Jedno jest pewne że utopić się w tym nie da co najwyżej lost in action.

http://allegro.pl/kula-wodna-waterball-i1729073446.html