TOFIX99 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 A jednak nr 1 to SIECZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Czyżbyś coś ułowił dzisiaj E no kiełbiki też dadzą do wiwatu Pasiakom i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Cały tydzień byłem w pracy.A nr 1-to chodziło mi,że jest u ciebie na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Cały tydzień byłem w pracy.A nr 1-to chodziło mi,że jest u ciebie na liście Obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Rozmiar juz mi się bardzo podoba! Zrób wersje bezsterową ,przeciażoną ( tak do 30-33 g ) potrzebuje przynęty do mega long castu moco lusterkujacą.Gdybyś wyskrobał coś co lata 10% dalej od moich najlepszych lotników to może i we wrześniu złapie jakiegoś kabana. Twoje cukiereczki jeszcze mnie nie zawiodły w tym roku. Malowanie hicior!!!-zaczyna mi sie bardziej podobać niż skóra! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Rozmiar juz mi się bardzo podoba! Zrób wersje bezsterową ,przeciażoną ( tak do 30-33 g ) potrzebuje przynęty do mega long castu moco lusterkujacą.Gdybyś wyskrobał coś co lata 10% dalej od moich najlepszych lotników to może i we wrześniu złapie jakiegoś kabana. Twoje cukiereczki jeszcze mnie nie zawiodły w tym roku. Malowanie hicior!!!-zaczyna mi sie bardziej podobać niż skóra! pozdrawiamMam parę takich Tajpan 12cm 30g ale zrobię Ci takie ciut większe i ok.40g-wzornik mam.Dzisiaj się pobawię bo cała reszta schnie na tą chwilę.Raptory L.C. 9,5cm 20g i 6stki 9g nabierają powoli wyglądu a Raptory 7cm 11g.gotowe do wodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Za malowanie tych z ostatnich fotek powinieneś dostać sprejowego nobla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Za malowanie tych z ostatnich fotek powinieneś dostać sprejowego nobla.E no Krisu dzięki ale Ty też powiem tak masz STAJLA.Może ciut podobnie ale widzę że idziesz własną drogą i tu duży plus.No a ten nowy wzorek Boleniowy Twojego pomysłu to naprawdę jest duża rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Ja pierdzielę... to jest ten raptor 7cm 11g? Zbrojony w dwie kotwice czy jedną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Tak to jest ten Raptor 7cm 11g zbrojenie dwie kotwy nr6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 I znając życie już są sprzedane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Nie te są dla mnie i dla paru znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Brawa się należą! To malowanie raptorów jak dla mnie bomba!Do tego puszką,nie jest to łatwe.Też puchami maluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Brawa się należą! To malowanie raptorów jak dla mnie bomba!Do tego puszką,nie jest to łatwe.Też puchami maluję A dzięki,dzięki,Dzisiaj już wzorek po testach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Moje szczere gratulacje Tomy, ladny bolen z trudnej wysokiej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Cały tydzień byłem w pracy.A nr 1-to chodziło mi,że jest u ciebie na liście Tofix masz pływaka/smużaka Boleniowego nie wiem na co Ci to ale masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak będzie pływał to będzie THE BEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak będzie pływał to będzie THE BEST No przecież piszę że pływak waga 4,5g ale ze spina śmignie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Śmignie,śmignie ..Co do malunku to proponuję wzór 7cm-11gr-oczywiście rapciora lubLC 7.5cm-14gr[ładny fiolecik]... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No to dla Karola i Darka jeszcze sumowiec floater o zamaszystej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Tomy, wymyśl coś na nasze sumy, bo mam zamiar się do nich dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ta pod kaskade i wystąpię w rubryce pożegnania. and67 Ale z czegoś takiego mógłbyś kręcić.Nie wiem tylko czy w wartkim nurcie dasz radę tak szybko nogami przebierać.Jedno jest pewne że utopić się w tym nie da co najwyżej lost in action. http://allegro.pl/kula-wodna-waterball-i1729073446.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Tomy, wymyśl coś na nasze sumy, bo mam zamiar się do nich dobrać ....u nas ile razy miałem wąsatego to na wobka Boleniowego a na dodatek wtedy gdy łowiłem lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Patu i Siwypike{Darek} szykować przegródki w pudełeczkach Raptor 10cm waga 20g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Kurna Tommy jak żywe. Malowanie idealne. Ciekaw co znowu Patryk bedzie scigał tym wobkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi