Wędkarz87 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Rewelacyjne to nowe malowanie sieczki i raptorów,nawet okleiny i realistyczne kalkomanie nie mają co się równać z Tobą i z tym co potrafisz zrobić z puszką farby. Prawdziwe rękodzieło - szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ten gumi żuczek natomiast zwrócił moją uwagę . Czego te ryby nie łykną . Brawo Tomku za pomysłowość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jak robię muchę pływającą to zwracam uwagę szczególnie na to jak wygląda od dołu,góra jest dla wędkarza żeby ją dobrze było widać.Imitacja Konika Polnego dlatego że ten owad występuje przez długi okres czasu i brania są i w środku dnia,nie trzeba czekać na rójki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Raptor minima 6,5cm 8g.Taka uproszczona wersja.Praca wybitnie stabilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Gąbkowce #10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Raptor7[7cm 12gram]po testach pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Moim zdaniem kształt i malowanie teraz jest idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Będę nieskromny i przyznam Ci rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Raptor minima 6,5cm 8g.Taka uproszczona wersja.Praca wybitnie stabilna Krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Raczej okrojona wersja,choć myślę że wystarczająca.Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Coś z muchowych tym razem-Piankowce Boleniowe[TESTOWE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dzisiejszy nocny stykowiec na nowego Raptora 12cm 20g[prototyp]wersja ta została okrojona do 10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Tak więc Raptor10 na stałe wchodzi do gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Przed chwilą jeszcze rozmawiałem z Tomym nad wodą. Wracam, włączam jerkbaita a tam już wklejone 10 nowych raptorów! Wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Przed chwilą jeszcze rozmawiałem z Tomym nad wodą. Wracam, włączam jerkbaita a tam już wklejone 10 nowych raptorów! Wariat Tak no było miło,szkoda tylko że pękaty wlokący Bolka do auta nam humory skopał skąd był to wiadomo,to już nawet miejscowi krzywo na to patrzą i z tego co wiem rzucili rękawice chłopakom z tego rejonu a szkoda bo kilku spoko gości znam z tych okolic.Depesz Twoje ulubione 6 i 7mki są w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 NO NO ŁADNIE RAPTORKOM W TYM UBRANKU. O ICH SKUTECZNOSCI NIE MA CO PROWADZIC WYWODOW, GDYŻ ZOSTAŁA WIELOKROTNIE POTWIERDZONA.KILKA Z OSTATNIEGO WYJAZDU: POZDRAWIAMY TWORCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tak dziękuję Darek ten jeden z wobków dodatkowy jest dla Julii nie dla Ciebie Dostałem właśnie fotkę suma z 150cm złowionego na Raptora L.C. 6stke w wersji z jedną kotwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 WIEM WIEM JULIA BYLA TAK PRZEJETA WOBLERKIEM ZE LISCIK MASZ OD MALEJ NA POCZCIE , A FOTKE SUMA WIDZIALEM I GRATKI DLA LOWCY - LADNY WASATY. POZDRAWIAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Bezsterowiec Raptor 10.Waga 16g praca drżąca drobna z uskokami na boki-bez wykładania,stabilny.Reszta po testach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 10-tka jest idealna do wolniejszego łowienia w toni, w opadzie niezłe lusterko. 7-ka L.C ma świetną pracę, do powierzchniowego łowienia bajka...Jeden i drugi w wodzie idealnie odwzorowuje kształt i ubarwienie uklejki - Tomy, GoodJob!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Tomy - śliczne to woblery. Przyznam że czekam na jakiś model głowatkowy - ok 18cm - myślisz ze dałbyś radę coś takiego stworzyć?Może jako drugie zastosowanie być nocnym, do zadań specjalnych, na letnią Wisłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Tomy - śliczne to woblery. Przyznam że czekam na jakiś model głowatkowy - ok 18cm - myślisz ze dałbyś radę coś takiego stworzyć?Może jako drugie zastosowanie być nocnym, do zadań specjalnych, na letnią Wisłę. moze mnie tomek na odstrzeli za wyjawianie takich rzeczy ale... takie coś jest juz na etapie produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 A miała być niespodzianka No miałem nie robić ale w sumie co mi szkodzi,akcja wyszła wężowa,wobki są pływające schodzą na 0,5m może przy większym uciągu i więcej.Drewno lipowe twarda odmiana,stelaż wkręty po 7cm które wytrzymały już parę wąsatych 120-160cm więc nie wierzę w to że Głowatka temu zrobi krzywdę.Rozmiarowo takie raczej średniaki 12-13cm.Niebawem malowanie przedstawię będzie to imitacja pstrąga i lipienia co można zauważyć już po samym korpusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Pstrąg pierwsze kolorki,cienie itd.no i Lipek który w realu wygląda dużo lepiej ale to jak będzie gotowe zrobię porządne fotki.Kleń i Brzanka w tym się zdecydowanie lepiej czuję i będą to większe wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Raptor 10cm 19gram-BEZSTEROWIEC-dzisiaj wieczór pierwsze testy na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi