Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Darek no super to ten mój prototyp od którego 10tki się wywodzą :D .Claudio tak szykuje się ale jeszcze będzie nowość dla Ciebie też tych gabarytów pracująca świetnie przy poderwaniu z dna praca minimalnie łebkiem w dół i prowadzisz w dowolnej warstwie wody waga ze 40g. :D

NEWS :lol: Bezsterowce 8cm 16g praca podobna do Raptorów ze sterem z odejściami na boki zygzakami itp.{nie mylić z wykładaniem się}lotność zadowalająca bardzo stabilny w nurcie i sliderowaty 8cm 10g przeznaczony dla ludzi z fantazją bo można z nim robić cuda w wodzie :D Claudio ten pierwszy z oczkiem w łebku będzie dla Ciebie ale w innych gabarytach :D

post-1204-1348915809,6851_thumb.jpg

post-1204-1348915809,7985_thumb.jpg

post-1204-1348915809,8677_thumb.jpg

post-1204-1348915809,9362_thumb.jpg

Stery są norma fotki tak wyszły bo są jak by w pierwszym planie.8mki są wybitnie stabilne przy wolnym prowadzeniu już zaczynają działać w warkoczu spokojnie można go postawić i też będzie robił,przy szybszym prowadzeniu mocne i drobne drgania jak to Raptor :D Doszło lusterkowanie w opadzie więc wobkiem można zrobić wszystko.Jest jeszcze coś nowego ale karty odsłonie w 2012roku bo konstrukcja wymaga inwestycji żeby uzyskać 100% powtarzalność wzoru-będzie raczej skromna,łowna i nie droga :D

Moja rzeczka jest malutka i płytka a miejsce gdzie żerują bolenie ma od 30-50cm głębokości, ciek można przerzucić kleniowym żuczkiem. Wiele osób twierdziło, że nie da się w tym miejscu złowić bolenia. Przez tydzień próbowałem łowić i obserwowałem co dzieje się na miejscówce, bolenie atakowały sieczkę, która w tym miejscu składała się z tegorocznej uklejki i kiełbia. Dziś tradycyjnie w ruch poszły kolejne wabiki a na koniec Raptor5, który przyniósł to po co chodziłem tu przez kilka kolejnych dni :D

http://img196.imageshack.us/img196/1764/dsc03000t.jpg

http://img30.imageshack.us/img30/8151/dsc03002n.jpg