Guzu Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Tomy, 7 cm na klenie. Znaczy ze celujesz w te najwieksze SZTUKI Powodzenia! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Zgadza się Guzu jak już macham to przynajmniej jak coś weźmie to niech to będzie konkret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Prototyp X.T-Bait dostał moje standardowe malowanie.Powstał również Leviathan junior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Praca wężowa,reszta opisu na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 X-T.Bait 4,8cm waga 9g.Praca bardzo ostra zamiatająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Miazgaaaa... szacuneczek <_< aż by się chciało takim porzucać na moim małym jeziorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Teraz będzie większy kaliber.Zabieram się za wobki trollingowe jak również za sam trolling,może jeszcze w tym roku coś popływam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ja jutro/sobota pierwsze wodowanie na nowym pływadełku...mam fajne jeziorko...ładne garbusy biorą ...aj by się biły o niego skubańce... może kiedyś przy większej partii załapie się na jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 No pewnie by się biły Oj Czoper,Czoper daj lepiej od razu adres do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 hahaha ajj nie mógłbym nie wypada... naprawdę lepiej nie..ale z drugiej strony dzisiaj Michała imieninowooo w dodatku obroniłem pracę mgr na 5 więc może ... ok podaje na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Leviathan 11cm 26g-Gotowe- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 No śliczne to stadko Tomku. Z niecierpliwością będę czekał na fotki rybek które dadzą się na nie oszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Bassket połowił z tego co wiem:Bolenie,Wargacze,Łososia na to miał i parę innych egzotycznych gatunków.Może się wypowie w wątku.W przygotowaniu 17cm 45gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 nooo taki kaliber to ja lubie... idealne ze sie tak wyraze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 nooo taki kaliber to ja lubie... idealne ze sie tak wyraze Tak mniej więcej w porównaniu do 11stki wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 łądny kolcek - nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 To jest to o co chodzi !!!! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Z racji tej że wchodzę w trolling będą od przyszłego roku konstrukcje o znacznych rozmiarach,oczywiście Boleni i JazioKleni nie odpuszczam ale z z wobków typu UL rezygnuje i odpuszczam temat.Połowić,połowiłem na maluchy i fakt wciąga bo brania dość często ale rozmiarowo to nie to o co mi chodzi.Jutro przed świtem ruszam na wolniaki za Boleniem w sumie mam dobrze bo nie będę się musiał zrywać z wyrka tylko prosto z warsztatu na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 taa...Leviathany - świetnie sprawdzają w silnym nurcie. W Polsce kusiły Bolenie ... w słonej wodzie łapie nimi w estuariach i własciwie większośc morskich drapiezników się nimi interesuje. Mają peiękną lusterkujacą prace co interesuje ryby, a podrywanie z dna zazwyczj prowokuje atak ...(salmon niestety po pieknym holu odpłynał z wrzosowym kolczykiem -rozpiał agrafkę więc nie jest zaliczony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 taa...Leviathany - świetnie sprawdzają w silnym nurcie w Polsce kusiły Bolenie ... w słonej wodzie łapie nimi w estuariach i własciwie większośc morskich drapiezników sie nimi interesuje maja peiękną lusterkujacą prace co interesuje ryby a podrywanie z dna zazwyczj prowokuje atak ...(salmon niestety po pieknym holu odpłynał z wrzosowym kolczykiem -rozpiał agrafkę więc nie jest zaliczony)Bassket chciałeś tego morskiego to masz.Jeszcze dostanie co nie co detali.Estuario 12cm 28g.Praca jak w Leviathanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 .....już mi się podoba nazwa też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Leviathan 10cm 20g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Jumper 8cm 14g.Przy wolnym ściąganiu praca drgająca po osiowa przy szybkim praca powierzchniowa z zakosami i zygzakami,w opadzie mocno lusterkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Tomek, kiedy Ty to robisz? Chyba w ogóle nie sypiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 za zarobione pieniążki Tomy kupił sobie własnego murzyna ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi