Jacek_bp Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 własnego murzyna ;> w nike'ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Raptor 6 w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Piękny płetwal.X.T-Bait DR 5cm 8g.Praca agresywna średnio szeroka,zastosowanie-głębokie rynny-pikuje w momencie do dna i wytrzyma napór każdego nurtu.Przyzwoicie lotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 wow ladny wariat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Klenie też już po ostatnich zabiegach.Będzie jeden mieszał na zlocie Głowatkowym X.T-Bait Floating 11cm 20g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Z dzisiejszego dłubania-Na życzenie pewnego nudziarza Raptor 7 w malowaniu Tomy retro i Leviathany 10ntki.Jeden z nałożoną łuską chromową,mocno daje po oczach pod odpowiednim kontem padania światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Leviathany w nowym malowaniu{tło}tym razem brzuchy zostawiłem mleczno białe na prośbę z resztą żeby zrobić jaśniejsze i Raptor retro na ukończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 WersjaCHROM-uczę się tego ale widzę już że potencjał jest w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Wydaje się, że Chrom łączy w sobie zalety drgań generowanych przez wobler i błyskotliwych refleksów będących domeną wahadłówek. Ciekawe tylko czy taka kumulacja bodźców będzie mocniej pobudzać zmysły bolenia prowokujące atak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Tomy zrob takiego (chrome)w wersji MASTODONT na Moje MALUSZKI z Cijary <_< Oczywiscie jak bedziesz mial czassss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Bardzo ciekawe czekam na efekt finalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Claudio no właśnie się robi pod Twoje Brzany z Hiszpańskim temperamentem takie świecidło.Efekt finalny przy tej serii może być różny bo 1raz bawię się z folią ale wciągnęło mnie na tyle że byłem na zakupach narzędziowych.Dojdzie na to jeszcze malowanie rzecz jasna.Następne będą już podrzeźbiane bo folia z tym daje świetne efekty,tyle że dość trudno ją położyć ale już mam na to sposób.Kierunek jest bardzo wciągający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 X.T-Bait specjal edition.W TOKU 4,5cm 7g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 ŁADNE TE TWOJE ŚWIECIDEŁKA , BĘDĘ CZEKAŁ NA METALICZNE RAPTORKI A MOŻE I ZŁOTKO SIE ZNAJDZIE SAURON Z ŁOPATKĄ I LEVIATANY TO OSTATNIE SMAKOŁYKI DLA TORUŃSKICH PSIAKÓW. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 O tak przy folii mogę zrobić złote.Farba typu chrom nie nadaje się po kryciu lakierem dużo traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Powoli zgłębiam temat lusterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jak dla mnie extra A z tym powoli to nie bądź taki skromny Tomku od pomysłu do realizacji 48 godzin . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Terminator 10tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witam, wirtuozeria i to niedościgniona Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Rewelka Tomku, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Super ten terminator 10stka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Ty jak już coś wyskrobiesz... to łapy opadają...(naprawdę cacuszko ten terminator)....dzisiaj holowałem Kormorana -na Klamkę (njbardziej odjechany hol jaki miałem w życiu)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Tomku ... Szok! Fantastyczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Dzięki za dobre słowo wszystkim.Bawię się dalej-Terminatorki w trakcie i X.T-bait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi