Tomy Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Wobler na opaskowe Sandacze 8cm 8g.Prowadzony wolnym tempem migocze delikatnie i na 99% będzie też kusił Bolenie,szybsze tempo przechodzi w pracę bardziej agresywną [sandaczową].Kombinacja prowadzenia z podszarpywaniem może dać bardzo ciekawe efekty w połowie Boleni a prowadzony wachlarzem może prowokować konkretne Klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Wieści z nad wody Listopadowe Zandery 80+ na największego Leviathana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Piękne sandacze, ja nigdy nie łowiłem na rzece w nocy, musiałbym wkońcu spróbować! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Leviathan a właściwie Leviathanek 7cm 12g,skoro Zandery polubiły te większe to może Okonie zasmakują w tych mniejszych.Praca w opadzie mocne lusterko.Ściągnie wolnym i średnim tempem migotanie po osiowe,ściąganie szybkie tempo ruch wężowy.Zrobione z myślą o Boleniach ale jak widać są efekty w paski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafizmafi Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Podziwiam i zazdroszczę że masz tyle czasu na wykonywanie przynęt. Dodatkowo takie ilości w krótkim czasie i tak piękne zasługują na wszelkie pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Raptor nowy Design na rok 2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 tomy mowiles ze skorzakow nie bedziesz juz robil... a tak pwoazniej to... super efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Tomka wobki to miazga. A ja wiem jak je robi. Paproszy ukleje i nawleka na kawał deski lipowej Tomek a tak na poważnie to super realistycznie wygląda ten nowy raptorek na 2012r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Nowy Estuario-tpe-za tydzień leci do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 ...a przemalowałem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Raptor 6 na wiosnę i początek sezonu i Leviathany w nowej odsłonie 12cm 25g bardzo lotne i bardzo mocno lusterkujące w opadzie-jeszcze dojdą łuski i może coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Wobler ESTUARIO-będzie wyglądał-TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Rewelka -jak ta laleczka pracuje??? A Raptorki, których jestem fanem wyglądają extra- szczerze to ta wersja kolorystyczna, malowanie najbardziej mi się podoba. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Rewelka -jak ta laleczka pracuje??? A Raptorki, których jestem fanem wyglądają extra- szczerze to ta wersja kolorystyczna, malowanie najbardziej mi się podoba. pozdrawiamTen powyżej pracuje podobnie do Leviathana z tym że z turbo.Bardzo mocno lusterkuje w opadzie,dalej lata,w trakcie prowadzenia średnim tempem praca migotliwa-podobna do Raptorków ze sterem jak na bezsterowca bardzo stabilny w nurcie.Będą filmiki ale to za jakiś czas,robię właśnie nowy warsztat z osobnym pomieszczeniem na malowanie i testowanie woblerów z tunelem wodnym.Co do Raptorków to powiem szczerze że mi też najbardziej to malowanie skromne pasuje i wersja 7 i 6 pozostanie właśnie taka.Duuużo białego Boleń to lubi ale zawsze będę próbował czegoś nowego choćby dla zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Tym razem malowanie Sandacza 13cm i Okonia 8cm będę ćwiczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zanderki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Świetne te zanderki... zastanawiam się czy nie zrobić sobie suchego akwarium z Twoimi wobkami :mellow: przydało by się jeszcze kilka innych rybek..jakiejś płoteczki..karpika...klenia, może szczupaczka i akwarium gotowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Będą rzeźby ryb w tą zimę już nie odpuszczę.Próbowałem coś tam wychodzi ale wstawię dopiero jak będzie coś gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Świetne te zanderki... zastanawiam się czy nie zrobić sobie suchego akwarium z Twoimi wobkami :mellow: przydało by się jeszcze kilka innych rybek..jakiejś płoteczki..karpika...klenia, może szczupaczka i akwarium gotowe pozdrawiam tiaaaa, ale zapomniales jeszcze o:- trzaszkach- zabkach- raczkach- rozwietlitkach i larwach komarów w koncu co to za ekosystem bez odpowiedniego zarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Gablotkowy to inny temat i właśnie Zander w toku.Płetwy będą oczywiście jeszcze golone frezarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Dla Wujka i jego lepszej połowy pstrążki w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 A gdzie masz ogolonego sandacza, jestem ciekaw jak będzie wykończony ten psiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Niezłego ma irokeza ten sandałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Narazie nic nie robię bo gram online w MW2 na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Narazie nic nie robię bo gram online w MW2 na ps3. TOMY a w xboxa360 nie pykasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi