Tomy Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Tomek ten powierzchniowiec na zębate to ma być taki 'zdechlak'? Fajny pomysł, mam nadzieję, że wypali! Dokładnie o to chodzi Duce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Tomy Ja pisze sie na TESTY tego powierzchniowego zdechlaka.Juz nawet wiem gdzie go mozna zastosowac!!! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Tomy Ja pisze sie na TESTY tego powierzchniowego zdechlaka.Juz nawet wiem gdzie go mozna zastosowac!!! <_< Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Tomy eleganckie te Twoje drewniaki, mieszanka megabassa z rękodziełem, jak wiesz czekam na dalszy rozwój powierzchniowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Tomy eleganckie te Twoje drewniaki, mieszanka megabassa z rękodziełem, jak wiesz czekam na dalszy rozwój powierzchniowcówRobię właśnie walk the dog które przy pauzie ustawiają się na skos łebkiem do powierzchni a on wystaje jakieś 2-3cm nad tafle wody.W trakcie jerkowania zygzakują i idą poziomo.Wystarczą delikatne ruchy żeby pracowały.Trochę tego typu przynęt będzie bo uderzam w 2012r na zębate z okolicznych starorzeczy.Poligon doświadczalny mam spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Oczywiście tak z ciekawości - ile będzie ważył? ze 40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 To raczej stosunkowo małe przynęty ok.10cm i pływaki nie mogą dużo warzyć.Na starorzeczach nie są mi potrzebne wabie wybitnie lotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Zmierzone i zważone 9,5cm 12gram floatery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Widze ze malowanko już opanowane do perfekcji ,piękne woby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ok.Walk the dog 9cm 14g-floater-w 2 wzorkach,po pierwszym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Kleniowo Jaziowe X-T.Bait 4cm 7g przed kryciem clarem.Praca ostra.Lotność bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 No ładne ,ładne te jaziowce.Bardzo fajny złotawy odcień mają na boku.Chyba muszę się wybrać do O... ...a na spotkanie z tobą w celach marketingowych PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dla P.Moniki i Wujka od Tomy'ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zaglądałem, zaglądałem i się doczekaliśmy . Super wyglądają, jak mała palia, mam nadzieję że okażą się łowne. Masz Tomy jakiś filmik z ich akcją? Ile mają długości?pozdrawiamyMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Długość 8cm 9g .Praca bardzo podobna do Rapali Oryginal wolno prowadzisz drobna im szybciej tym mocniejsza.To jest taki korpus uniwersalny.Ostatnio co zrobiłem te sandaczyki dla znajomego to były na tej konstrukcji w pierwszy dzień testów prowadząc bardzo wolno Bolek mu siadł-grudniowy .Myślę że w mocnym uciągu będą pracowały w sam raz pod kropka.Jeszcze dwie szczebelki pojadą z wami do tego uroczego kraju ,a ja cóż będę czekał na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Monika i Wujek, ok, ale gdzie przychówek? Tomuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Monika i Wujek, ok, ale gdzie przychówek? Tomuś Jest i przychówek.Praca podobna do Twoich ulubionych wobków-Anre's Alexandra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 heheh no tak... SANDRA powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 No już poprawiłem coś mi tak chodzi po głowie to imię ale nie powiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 X-T.Bait-Landryna-3,8cm 7g-bardzo lotne,praca ostra i Raptor 5 potocznie zwany sieczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Długość 8cm 9g .Praca bardzo podobna do Rapali Oryginal wolno prowadzisz drobna im szybciej tym mocniejsza.To jest taki korpus uniwersalny.Ostatnio co zrobiłem te sandaczyki dla znajomego to były na tej konstrukcji w pierwszy dzień testów prowadząc bardzo wolno Bolek mu siadł-grudniowy .Myślę że w mocnym uciągu będą pracowały w sam raz pod kropka.Jeszcze dwie szczebelki pojadą z wami do tego uroczego kraju ,a ja cóż będę czekał na fotki Jak ryby dopiszą to pewnie coś tam siądzie, a zdjęcia będą na pewno fajne nawet bez ryb pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Tomy na super mega wyprawie na Cijare Twoj srebrniaczek juz pochwycil jednego szczupaczka Pozdro i dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 O!to super,robię Ci jeszcze na nowych korpusach Leviathany.Tak na gwiazdkę będziesz miał.Filmiki z Twoimi rybami na moje wobki dotarły,są super,oglądam w kółko i gości nimi zanudzam.Ostatnio jeden już nie wytrzymał i wykrzyczał-noż k...a ileż można Robię też Leviathany 25cm będę je próbował zastosować w trollingu.Waga ok.80g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam panowie.Ze tak zapytam czy te filmiki można gdzieś obejżeć czy to tylko prywatna kolekcja Tomy piękne woblerki strugasz,handlujesz nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi