Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

:D Tomy eleganckie te Twoje drewniaki, mieszanka megabassa z rękodziełem, jak wiesz czekam na dalszy rozwój powierzchniowców

Robię właśnie walk the dog które przy pauzie ustawiają się na skos łebkiem do powierzchni a on wystaje jakieś 2-3cm nad tafle wody.W trakcie jerkowania zygzakują i idą poziomo.Wystarczą delikatne ruchy żeby pracowały.Trochę tego typu przynęt będzie bo uderzam w 2012r na zębate z okolicznych starorzeczy.Poligon doświadczalny mam spory :D

Długość 8cm 9g .Praca bardzo podobna do Rapali Oryginal wolno prowadzisz drobna im szybciej tym mocniejsza.To jest taki korpus uniwersalny.Ostatnio co zrobiłem te sandaczyki dla znajomego to były na tej konstrukcji w pierwszy dzień testów prowadząc bardzo wolno Bolek mu siadł-grudniowy :D .Myślę że w mocnym uciągu będą pracowały w sam raz pod kropka.Jeszcze dwie szczebelki pojadą z wami do tego uroczego kraju ,a ja cóż będę czekał na fotki :D

Długość 8cm 9g .Praca bardzo podobna do Rapali Oryginal wolno prowadzisz drobna im szybciej tym mocniejsza.To jest taki korpus uniwersalny.Ostatnio co zrobiłem te sandaczyki dla znajomego to były na tej konstrukcji w pierwszy dzień testów prowadząc bardzo wolno Bolek mu siadł-grudniowy :D .Myślę że w mocnym uciągu będą pracowały w sam raz pod kropka.Jeszcze dwie szczebelki pojadą z wami do tego uroczego kraju ,a ja cóż będę czekał na fotki :D

Jak ryby dopiszą to pewnie coś tam siądzie, a zdjęcia będą na pewno fajne nawet bez ryb

pozdrawiam

wujek

O!to super,robię Ci jeszcze na nowych korpusach Leviathany.Tak na gwiazdkę będziesz miał.Filmiki z Twoimi rybami na moje wobki dotarły,są super,oglądam w kółko i gości nimi zanudzam.Ostatnio jeden już nie wytrzymał i wykrzyczał-noż k...a ileż można :lol:

Robię też Leviathany 25cm będę je próbował zastosować w trollingu.Waga ok.80g.