Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 No udało się są tacy co łowią systematycznie konkretne Kleksy na te woby ale o fotki nie mogę się doprosić.Robert-Kuzyn też coś tam ciągał na moje bezsterowce z tego gatunku ale mi powiedział-myślałem że Cię fotki z Kleniami nie interesują.No i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Mini wobek z twardej Balsy o bardzo ostrej pracy i dość ciekawych parametrach 2,8cm waga 5gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Drżyjcie jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No i jeśli chodzi o lotność to jest imponująca.Nie potrzeba żadnych Availi w sumie to mała Ryoga sobie daje radę.Taki castingowy maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wrzuć fotkę jak dostanie kolorków. Będzie 'oczojeb' czy coś bardziej stonowanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wrzuć fotkę jak dostanie kolorków. Będzie 'oczojeb' czy coś bardziej stonowanego?Przewiduje malowanie na Kiełża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wrzuć fotkę jak dostanie kolorków. Będzie 'oczojeb' czy coś bardziej stonowanego?Przewiduje malowanie na Kiełża Ostatnio nad pstrągową rzeczką podniosłem kępkę liści z wody, chcąc zobaczyć co w wodzie piszczy... pełno wypasionych wijących się kiełży Czekam na malowanie, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wieści prosto z warsztatu.Okonki 5,5cm 8g w trakcie prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Ten maluch to czuję że będzie mistrzowska sprawa. Powodzenia Tommy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dzięki za wsparcie .Woblery Boleniowe-Wisła11 w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 przeleciałem wątek w niecałe 2 godziny.... nuda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 To jak ci mało to jeszcze masz dobre pół 'woblerowej wariacji' do odrobienia w ramach zadania domowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Szkoda że doba ma tylko 24 godziny.Kurdupelki Jazikowe w toku.Drewno Balsa twarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Okonki pierwsze malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czekam na okonie. Bardzo ciekawe podejście do malowania. Bawię się w zgaduj zgadula co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czekam na okonie. Bardzo ciekawe podejście do malowania. Bawię się w zgaduj zgadula co będzie dalej Szału nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jak nie będzie. Znam Cię. Zadko coś tu piszę bo i tak wiadomo, że malujesz zajebiście. Okonie mnie zainteresowały ze względu na te paski. Prosta kreska:) I super. Sam się w tą rybkę trochę bawię i jestem ciekaw. A pewnie jak zobaczę efekt finalny to będę mógł zazdrościć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Na tym się bardziej teraz skupiam.Jazikowe 2,8cm waga ok.5g praca ostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Takiego efektu to się nie spodziewałem , eleganckie. Jeszcze może płocie będą w nie walić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Efekt będzie dopiero jak dostaną grubą warstwę lakieru lub żywicy ale to zobaczę czy to,czy to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tomy ty lepiej nie bądź taki skromny tylko chodź i pomaluj mi jakąś bandę bo ja tak nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tomy & Forecast to byłaby ciekawa współpraca. Tylko jaśki by się wyprowadziły na Białoruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 no tak.Coś na Klenie z dużej rzeki-4,8cm waga 6,5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Tomy ty lepiej nie bądź taki skromny tylko chodź i pomaluj mi jakąś bandę bo ja tak nie potrafię ........a spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 X.T-Bait przed uszczelnieniem sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi