Forecast Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Połącz je drucikami i stado jak malowane będzie. Później dookoła uzbroić w kotwiczki i na tyczce karpiowej góra, dół w kipieli rzecznej ... Ech chyba mi coś przymroziło na tych rybach dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 jest cos takiego ale na muskie i w postaci blaszek ...niby stado minnow ...do trolingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Tomy ..czy te -dupne osy- beda niewidome ...czy dopiero dolozysz im slepia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Forecast myślę nad tym żeby zrobić po prostu wobka i całego wykleić oczkami,mogłoby to imitować stadko wylęgu i zadziałać.Teraz biorę się za to Jakub o ile pędzlem w to trafie.Tu parę słów uznania-kurcze nie wiem jak to wystrugałeś stary ale robi wrażenie,to naprawdę jest mikro wobek aż takiej drobiny to się nie spodziewałem.Można śmiało robić imitację kiełża w naturalnych rozmiarach i tak też zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Tomy ..czy te -dupne osy- beda niewidome ...czy dopiero dolozysz im slepia ?Jerry to są kiełże z Czernobyla ślepe i duże a nie osy .Wobek powinien się kojarzyć z robalem,pijawką itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Chcesz to zrobię mniejsze tylko abyś ich z oczami nie pomylił do boleniowych wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Chcesz to zrobię mniejsze tylko abyś ich z oczami nie pomylił do boleniowych wobków.Myślę że jak te wyjdą to roboty będziesz miał aż nadto. ....no i w tym roku to już naprawdę połowimy razem myślę.Berlingo na bruszenie po chaszczach zakupione i ruszamy w totalną dzicz,na skarpy gdzie na tyłku do wody trzeba zjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Tomy.....przeciagam strune .....prosze o jednego Forecasta z Twoim desingiem . Forecasta tez prosze aby sie zgodzil ....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 No to już Jakub musi zająć stanowisko.Ja tam uważam że to jego konstrukcja i wszelkie decyzje z nią związane należą do niego.Od razu odpowiadam jak by komuś przyszło do głowy mnie pytać czy ja zrobię takie wobki/konstrukcje-NIE- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie widzę problemu Jerry tylko te surówki trzeba podciąć w sterze i ustawić. Tomy nic nie mów dziś zielone klenie o tępym ataku zdziesiątkowały mój skład podstawowy. Nic trzeba iść coś wystrugać i czekam na efekt finalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 dziekuje ...Tomy nie zapomnij , jeden -jajcun- Forecasta dla dziadka ....fajnie tak dostawac prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 dziekuje ...Tomy nie zapomnij , jeden -jajcun- Forecasta dla dziadka ....fajnie tak dostawac prezenty ....a my dziękujemy za plecionki z Forcastem choć nie trzeba było Jerry.Miły gest.Raptorki w nowym malowaniu,jako tło dominować będzie kolor-śnieżna biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Teraz doszły kontury i tło pod malowanie następnych łusek.Pomieszanie paru metod w jednym:malowanie,transparenty,brokat,złoto/srebro-renesans.N owy Raptor nadchodzi .Następne fotki już jak będą gotowe.Te wstawiam bo mam zapytania czy takie łyse będę teraz robił jak w poście wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Fajnie już wyglądają,juz nie takie łyse,jak wpadne na kawe to mi ich nie pokazuj ,bo zaś chory będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Patrze patrze i się na patrzeć nie mogę ,piękna robota Panie Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 DZienks za dobre słowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Tomy czym robisz podkład?Bo mi jakoś zwykła farba biała z puchy nie za ciekawie pokrywa...Jak nie bąbelki to jakiś zaciek itd.. Ty sikasz sprayem czy też z puchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ta biel to nie jest podkład tylko 1 warstwa Akrylu w Sprayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ta biel to nie jest podkład tylko 1 warstwa Akrylu w Sprayu Tak ,tak to wiem- ale pod tą warstwą akrylu co masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Capon szpachla domalux i nitro 2warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 dziękówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Połącz je drucikami i stado jak malowane będzie. Później dookoła uzbroić w kotwiczki i na tyczce karpiowej góra, dół w kipieli rzecznej ... Ech chyba mi coś przymroziło na tych rybach dziś. Dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Testowa gromadka na Hiszpańskie rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Na poczatku stronki jak oglądam te boleniowki to jak w starym kinie czarno biało ,jak zwykle extra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 teraz próbuje akryli wodnych-zobaczę co z tego wyjdzie.Matusiak ja to czekam na efekt końcowy tych Twoich bąków w folii i spodziewam się wiele.Na tą chwilę u mnie w trakcie prac pstrążki 4cm+ .Do Darka-Twoje złotka gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi