Tomy Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgadza się.Następne chuligany Wersja płycej schodząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Boleniowe Sardynki przy okazji pierwsze kroki,no raczkowanie w nowej technice malowania i kolorowe Jazikowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Pstrągowe w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Różanka,Boleniówka WISŁA7 i jazikowce w nowych kolorkach między innymi motor oil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ta Różanka wygląda obłędnie ale bardziej bym chciał Wisłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Milupa Ty o de mnie dostaniesz Raptorka 6stkę na rozpoczęcie sezonu.Stery się właśnie do nich wycinają u kolegi z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 No ale jajcarz z tego Tomiego , jak zwykle malowanie prima sort . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Teraz kombinuje Jazikowca turbo.Przy minimalnym nawet ruchu ma ostro zamiatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Boleniowe woblery WISŁA11 ukończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Może teraz @Czoper da Ci pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 te 11stki są do użytku własnego tylko i wyłącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Twoj powrót do klasyki jest piekny Jakos gdy te Wislaki 11 to zapala mi sie lampka-troll w morzu Masz Tomku film z jego akcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Różanka bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Salmon1977 filmu z akcją Wisły11 nie mam bo w wannie ciężko by to było rozpędzić a nad wodę teraz to chyba pod karą chłosty by mnie wypędził.Praca Boleniowa dość stonowana,żaden problem zrobić coś takiego o akcji bardziej żwawej.Bobesku dzięki za dobre słowo mi się ta różanka średnio podoba,tzn.nie jest źle ale to nie to o co mi chodziło.Forecaście po pierwszym malowaniu Twój wzorek gigant-centymetrowy w porywach.Po ukończeniu wyślę Ci wraz z instrukcją i sobie maluj.Wykombinowałem tak że nie wymaga to ślęczenia nad jednym wobkiem całego dnia.Myślę że z kiełżem powinno się rybkom kojarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Teraz działam sobie Turbo Jaziówki w to przynajmniej pędzlem bez lupy trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Boleniowe woblery WISŁA11 ukończone. MISTRZZZZZ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Pierwsze spojrzenie na kiełza-kreweta Żywsza akcja cos pod orginala rapalki i byłby herring 11;) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/65/Herringad ultkils.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Milupa Ty o de mnie dostaniesz Raptorka 6stkę na rozpoczęcie sezonu.Stery się właśnie do nich wycinają u kolegi z forum. Miło mi niezmiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Pierwsze spojrzenie na kiełza-kreweta Żywsza akcja cos pod orginala rapalki i byłby herring 11;) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/65/Herringad ultkils.jpgNie ma problemu w wolnej chwili zrobię taką powiększoną sandaczówkę opaskową i Ci wyślę.Sam jestem ciekaw efektu na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Milupa Ty o de mnie dostaniesz Raptorka 6stkę na rozpoczęcie sezonu.Stery się właśnie do nich wycinają u kolegi z forum. Miło mi niezmiernie Mi też Raptor będzie w stolicy śmigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Wobler na nocne Sandacze z opasek.Może również służyć jako Boleniówka do wolnego prowadzenia 8cm waga 8g-sandaczowy,identyczny 8cm waga 11g Boleniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Jaką pracę będzie miał ten Zanderek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ....coś jak orginal Rapali.Przy wolnym prowadzeniu np.wachlarzem praca gaśnie ale jest taka w sam raz pod Bolki.Przy podbiciu przyzygzakuje.ups pomyliło mi się waga niecałe 8g sandaczówki i jest też typowy pod Bolenia identyczny ale waga 11g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 To zapowiadają się ciekawie na Warszawskie Bolenio-Sandacze które gustują w Orginalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Tak powinny trafić w gusta Bolkom i u mnie Pstrągowe po następnej warstwie lakierów.Jeszcze trochę do końca zostało ale idzie dokładnie według planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi