Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

:D dzięki no prosta ukleja i w sumie bardzo łatwe malowanie.Dalej ćwiczę nową metodę paintingu :lol: o jak to brzmi.Wobki FOXINUS niechaj im będzie-kleniowo,pstrągowe.Na zbiorczej fotce musiałem zjechać mocno z jakością bo się nie mieściła w 150kb ale na trzech ostatnich widać dość dobrze.

post-1204-1348916590,3014_thumb.jpg

post-1204-1348916590,4296_thumb.jpg

post-1204-1348916590,5797_thumb.jpg

post-1204-1348916590,6875_thumb.jpg

Tak śledzę sobie ten wątek od samego początku i w końcu nie wytrzymałem...

A w zasadzie mam poufne informacje, że moje pasiaki miały by ochotę popróbować na deser takie małe co nieco :mellow:

Czy Pan Tomek wyczarowałby taki wynalazek na wodę stojącą, uklejopodobny, chociażby taki jak ostatnia seria Wisła8? Chodzący tak do 1,5m pod powierzchnią.

Ale główny problem w podaniu deseru polega na odległości na który ów deser musi zostać podany, tj. im dalej tym lepiej. Niestety łódka nie wchodzi w grę, tylko ciskanie z brzegu. Więc spora masa skupiona pewnie się kłania. Ale to już pozostawiam głowie i rękom Stwórcy :unsure:

Jak była by taka możliwość to przytuliłbym takie stadko do swojego dalekosiężnego arsenału.

P.S. A gdzie to takie ,,konserwatorium'' renowacji antyków można skończyć co by takie cuda potem spod rąsi wychodziły? E... chyba pytam niepotrzebnie bo tu jeszcze talenta wszelakie się kłaniają, a te nie każdy posiada...

Może się kiedy na jakieś nauki do mistrza zapiszę... Albo kursa korespondencyjne, tudzież zaoczne ukończe...:unsure:

Będę wdzięczny w takim razie.

To i tak zbrojenia na koniec maja, czerwiec, a do tego jeszcze sporo czasu.

No, ale może wyszło by coś z tego bo o-konie tam niezłe pływają (takie 45+), tylko cholera ciężko dopaść skurczybyki na takim dystansie (sklepowa masówka nie doleci).

Rekord zeszłego sezonu (nie mój niestety - 47cm).

Jak coś padnie, to fotki masz jak w banku.

O to to :mellow:

To jak będziesz dziergał to może dało by radę jeszcze wersję powiększoną (i rozmiarowo i wagowo) bo dziady później robią przesiadkę z narybku i gonią pod wieczór za czymś większym na kolacje...

Przepraszam, mam wrażenie że za dużo tyłek zawracam...

Ale to jak będziesz miał wolne moce przerobowe.

A przy okazji pozdrowienia od oczekujących na deser :mellow: :

post-1638-1348916596,8554_thumb.jpg