Tomy Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Trochę kombinacji było ale wyszedł prototyp 3,5cm 8-9gram.Praca bardzo mocna a w opadzie lusterkuje co ciekawsze bez steru też fajnie zamiata.Latać to to będzie oj będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Potestujemy, popróbujemy...A proca już czeka CDBLR 2,75 Jeszcze stosowne barwy wojenne trza mu zapodać wedle gustu i znajomości tematu Stwórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 No poleci napewno.Krąpik 5cm 10g i ciężarówki 3,5cm 9gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Trochę kombinacji było ale wyszedł prototyp 3,5cm 8-9gram.Praca bardzo mocna a w opadzie lusterkuje co ciekawsze bez steru też fajnie zamiata.Latać to to będzie oj będzie Czemu piszesz prototyp . Przecież już wcześniej robiłeś takie jaziowce 8 gram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Jeden gram wagi więcej w tak małej konstrukcji to jest bardzo dużo.3,5cm 9gram jeszcze malowanie kotwica,kółko powinno dojść 0,5-1grama.Nie jestem w 100% przekonany czy to się sprawdzi na Jaziach ale Kleni i Okoni jestem pewien.Co prawda chciałem się poradzić Ciebie co i jak ale oglądałeś M jak miłość. Mini Esoxy gotowe raczej trafią na giełdę o ile dzisiejsza wizyta ziomali z Krakowa mi ich nie zgarnie.Jak coś to dwa max.bo trzeci zostaje na wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ładniutkie te szczupaczki , miałem kiedyś 10 takich w akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 ....mi się podoba ich praca i napewno spróbuje ich na pasiakach ze żwirowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Jeden gram wagi więcej w tak małej konstrukcji to jest bardzo dużo.3,5cm 9gram jeszcze malowanie kotwica,kółko powinno dojść 0,5-1grama.Nie jestem w 100% przekonany czy to się sprawdzi na Jaziach ale Kleni i Okoni jestem pewien.Co prawda chciałem się poradzić Ciebie co i jak ale oglądałeś M jak miłość. Masz rację , jeden gram w takich maluchach to jest przejście kolejnego progu . Zachować przy tym dobrą akcję to kolejne wyzwanie . M jak miłość już nie oglądam . Od momentu jak zobaczyłem ten straszny wypadek , gdy Hanka dosłownie roztrzaskuje autko o dwa puste kartony , śnią mi się same koszmary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Jeden gram wagi więcej w tak małej konstrukcji to jest bardzo dużo.3,5cm 9gram jeszcze malowanie kotwica,kółko powinno dojść 0,5-1grama.Nie jestem w 100% przekonany czy to się sprawdzi na Jaziach ale Kleni i Okoni jestem pewien.Co prawda chciałem się poradzić Ciebie co i jak ale oglądałeś M jak miłość. Masz rację , jeden gram w takich maluchach to jest przejście kolejnego progu . Zachować przy tym dobrą akcję to kolejne wyzwanie . M jak miłość już nie oglądam . Od momentu jak zobaczyłem ten straszny wypadek , gdy Hanka dosłownie roztrzaskuje autko o dwa puste kartony , śnią mi się same koszmary . ...ja jej nie lubiłem Ci powiem odkąd walnęła rogi Mareczkowi z tym kolesiem z bidula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Jeden gram wagi więcej w tak małej konstrukcji to jest bardzo dużo.3,5cm 9gram jeszcze malowanie kotwica,kółko powinno dojść 0,5-1grama.Nie jestem w 100% przekonany czy to się sprawdzi na Jaziach ale Kleni i Okoni jestem pewien.Co prawda chciałem się poradzić Ciebie co i jak ale oglądałeś M jak miłość. Mini Esoxy gotowe raczej trafią na giełdę o ile dzisiejsza wizyta ziomali z Krakowa mi ich nie zgarnie.Jak coś to dwa max.bo trzeci zostaje na wzór. To tylko trzy mini szczubelki ???Ja myslalem ze bedzie cale stado i rozpelzna sie po swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Przecie pisałem że jeden zostaje na wzornik to i będą jak ktoś będzie chciał.Dumam teraz nad muchą domową bardziej w formie buzzzbaita niż woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Buzzzbait prototyp.Praca już przetestowana na mokro.Kleksy na 100% muszą reagować .Konstrukcja zrobiona na szybko następne będą ładniejsze.Nie ma mowy o wycieraniu się części obrotowej,jest oparta na nierdzewnej rurce.Na ostatniej fotce widać jak zapieprza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ciekawe toto. Oj Tomy czyżby Ci się nudziło aż tak. Chcesz dam cynk Czoperowi on zawsze ma dobre pomysły po drugiej w nocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ciekawe toto. Oj Tomy czyżby Ci się nudziło aż tak. Chcesz dam cynk Czoperowi on zawsze ma dobre pomysły po drugiej w nocy .....oj tak ale no chciał jasne to są jasne i to chyba dobry kierunek Forcaścik+tapeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Z tymi maluszkami to poszedłeś po bandzie. Pierwsza klasa. Po jazgarzu wiem na co Cię stać ale w tym przypadku jestem w szoku. Szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 A w tle reklama MAXFACTOR ... To się nazywa lokowanie produku ... Wszystkie wobki baja - cóż tu komentować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Wobler dla Salmon1977 Zobaczymy czy ryby docenią 14cm waga spora,praca wężowo/migotliwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Umalowany jak jakaś panienka szminką na ustach i brwiach:DMogłeś go nazwać Doda 14 hehe Ładny,ładny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Bobesku wlasnie przypomniales mi co on miprzypomina.E tam doda ,,Gorniak14~ Ale ciekaw jestem co na takie cus bedzie bralo co nie zaprzecza ze robota jak zawsze suuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Chłopaki widać macie braki bo głodnemu zawsze coś na jadłospisie.Mi się to kojarzy bardziej ze skrzelami. Co na to będzie brało i czy w ogóle to czas pokaże.Salmon1977 będzie z tym wobem szalał w trollu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Zamierzenie jest na złe trocie ale gdyby nie chciały sie całować pobliskim kanałem przeplyne na centkowane mamy które na bank go zagryza Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Zamierzenie jest na złe trocie ale gdyby nie chciały sie całować pobliskim kanałem przeplyne na centkowane mamy które na bank go zagryza Dzieki ...no Szczupaki to na 99,9% będą chciały skosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Niedawno kupiłem 3 Raptorki, moje pierwsze wobki od Tomka. Świetnie wyglądają i nie mogę się już doczekać sezonu na bolka.Gratuluję talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Nie zapeszać .WISŁA7 typowy Boleniowiec o akcji drobnej z zarąbistymi drganiami,stabilny,lotny .Cięższy od Wisły8 która jest woblerem na Bolenie i Sandacze.W trakcie tworzenia WISŁA6 - może będzie pogrzeb i pożegnanie Raptorów.Turbiny Jaziowo Kleniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi