jerry hzs Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Tomy no nie ...znowu nakladasz skorki ? ...a miales juz do tego nie wracac ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Tak skóra eco tak jak ta na mnie z eco Bengala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Już wiadomo skąd Tomy bierzesz inspirację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Tomycopter.Moim zdaniem bardzo dobrze naśladuje owada na tafli wody.Testy w lecie pokażą na co tą konstrukcje stać a ryby zweryfikują wszelkie gdybania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Wisła7 nabiera kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Tygrys miażdży Tomy wstaw jakiś filmik z pracą tych śmigieł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Tomy jak chcesz się chwalić przyłowami 2012 to trzeba w innym dziale, a tutaj to pokazuj co Sam zrobiłeś a nie złowiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Wstawię,wstawię filmiki z pracą i rybami mam nadzieję .Pracuje nad nową metodą i w ogóle nowym designem uklei.Musi wyglądać jak żywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Boleniówki WISŁA6 ok.9g,X.T-Bait long cast 3cm 9g i mini krąpiki 3,5cm 7g.Dwa ostatnie wzorki dedykowane Kleniom i Jaziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Kleniowe 3cm i 9gram?!Jak ty tam tyle ołowiu zmieściłeś ?Ciekawe jakie stery będą miały,jaką pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jak Ci się udaje upchnąć tyle ołowiu w tak małe woblerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 może to nie ołów a coś cięższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ołów,ołów.Paweł też takie robi a nawet cięższe mu się udaje.Konstrukcja jest wybitnie grymaśna .Małe odstępstwo,błąd itd.i po ptokach.Moje mają stery nie za wielkie.Właśnie jak się da duży to nie chodzi.Wszystko na odwrót. .Tam gdzie łowię sprawdzają się na Kleniach[rzeki] i na okoniach[głębokie żwirownie].Krąpiki mnie samego zaskoczyły bardzo mocno kopią a i waga też spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Tomy no nie ...znowu nakladasz skorki ? ...a miales juz do tego nie wracac ... Jerry ja nigdy nie zrezygnowałem ze skórek.Na forum nie wstawiam z wiadomych względów.Tu wyjątek zrobię,może moderatorzy i koledzy przymkną oko Na fotce są woblerki jaziowe 2,8cm -parę skórek i zatapetowanych ekologicznie.Absolutnie żadna rybka nie poniosła śmierci z mojej ręki.Po za tym nie jest to gatunek rodzimy a chwast.Chodzi tylko o porównanie.Na fotkach nie widać różnicy ale w realu jest.Właśnie o!teraz daję Ci jedną sztukę do Twojej paczuszki i będziesz sobie zgadywał co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Dziekuje Mistrzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Teraz pracuję nad bezsterowcem Kleniowym.Będzie to imitacja owada rodem z Czernobyla.Praca zamiatająca waga ok.10g przy 3,5-4cm.Prototyp chodzi łbem skierowanym do góry a dupka jest w dole i bardzo ładnie wymachuje.Taka pozycja wobka przy tej imitacji jest moim zdaniem jak najbardziej trafna i tych testów to sam nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Tomy jaziowce wyglądają przepięknie Powiedz czy zostały ci jakieś Wisły 8( te z niebieskim akcentem ) i 7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wisła8 to do Ciebie poleci w poniedziałek.Mam odłożoną tą z niebiewskim akcentem.Wisła7 to są dla kolegi tutaj takiego ziomala.W sezonie jeszcze 7mka do Ciebie doleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ciekawe czy Wisła się nie obrazi jak ją rzucę do Narwii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Czy X.T-Bait long cast 3cm 9g to amunicja do mojej procy na pasiaki?Albo inaczej pociski interkontynentalne typu brzeg-drugi brzeg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Czy X.T-Bait long cast 3cm 9g to amunicja do mojej procy na pasiaki?Albo inaczej pociski interkontynentalne typu brzeg-drugi brzeg ?Tak tym to śmigniesz masakrująco .Landryny Jaziowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Brzanowy wobek 4,5cm waga ok.6g.Bardzo mocno nurkuje sądzę że do 3metrów zejdzie w rynnie.Praca agresywna bardziej migotliwa.Kopie w kij coś jak cykada.Zbrojenie w jedną kotwę tylną,ster poliwęglan 2mm powinien wytrzymać orkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipper44 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam!!!Jestem nowy na forum i muszę się pochwalić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziś miałem okazję obejrzeć osobiście dzieła MISTRZA... Rękodzieła dokładnością porównać można do precyzji jubilerskiej!Tommy jak dobrze, że byłem wtedy w tym wędkarskim...Oglądam te wobki sobie w domku i już mam ochotę je wypróbować, są rewelacyjne!!!Mam nadzieję, że spotkamy się NAD WISŁĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Na 100% się spotkamy,w tym tygodniu już robię opłaty i mocny start kleniowo jaziowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi