Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Ołów,ołów.Paweł też takie robi a nawet cięższe mu się udaje.Konstrukcja jest wybitnie grymaśna .Małe odstępstwo,błąd itd.i po ptokach.Moje mają stery nie za wielkie.Właśnie jak się da duży to nie chodzi.Wszystko na odwrót. :D .

Tam gdzie łowię sprawdzają się na Kleniach[rzeki] i na okoniach[głębokie żwirownie].Krąpiki mnie samego zaskoczyły bardzo mocno kopią a i waga też spora.

Tomy no nie ...znowu nakladasz skorki ? :lol: ...a miales juz do tego nie wracac ... :mellow:

Jerry ja nigdy nie zrezygnowałem ze skórek.Na forum nie wstawiam z wiadomych względów.Tu wyjątek zrobię,może moderatorzy i koledzy przymkną oko :D Na fotce są woblerki jaziowe 2,8cm -parę skórek i zatapetowanych ekologicznie.Absolutnie żadna rybka nie poniosła śmierci z mojej ręki.Po za tym nie jest to gatunek rodzimy a chwast.Chodzi tylko o porównanie.Na fotkach nie widać różnicy ale w realu jest.Właśnie o!teraz daję Ci jedną sztukę do Twojej paczuszki i będziesz sobie zgadywał co to :lol:

post-1204-1348916683,9661_thumb.jpg

post-1204-1348916684,0723_thumb.jpg

post-1204-1348916684,19_thumb.jpg

Teraz pracuję nad bezsterowcem Kleniowym.Będzie to imitacja owada rodem z Czernobyla.Praca zamiatająca waga ok.10g przy 3,5-4cm.Prototyp chodzi łbem skierowanym do góry a dupka jest w dole i bardzo ładnie wymachuje.Taka pozycja wobka przy tej imitacji jest moim zdaniem jak najbardziej trafna i tych testów to sam nie mogę się doczekać. :D

Witam!!!

Jestem nowy na forum i muszę się pochwalić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziś miałem okazję obejrzeć osobiście dzieła MISTRZA... Rękodzieła dokładnością porównać można do precyzji jubilerskiej!

Tommy jak dobrze, że byłem wtedy w tym wędkarskim...

Oglądam te wobki sobie w domku i już mam ochotę je wypróbować, są rewelacyjne!!!

Mam nadzieję, że spotkamy się NAD WISŁĄ :D