Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie trafią bo to wobki tylko dla mnie no i dla paru znajomych ale nie z naszych okolic :lol: .Po za tym oprócz wobka musiałby to być akrobata żeby sobie dać radę w tym sajgonie.Wreszcie jesteś na tym forum na którym już dawno powinieneś być,widzę też arhuku-fajnie :D będą fotki z Jaśkami 60+

Mam pytanie do tomy i tez do forecasta jak te wob. micro jazik-okoniowe z turbo olowiem sprawdzaja sie na glebokich zwirowniach ile metrow bez problemu moze zejsc taki maluch jak pracuje??A rzeczywiscie fajne te jazikowe z turbo w kolorach natyralnych,tez chyba takie z turbo zrobie na pewna gleboka zwirownie oczywiscie na cieplejsze dni, bo czesto okonie tam grymasza na paprocha w roznych kolorach na kopyta tez slabo i biora lawicami potem dlugie przerwy i niema bran, na boczny trok kolega obok mnie lapie to drobnica okonia, natomiast ja b.troku nielubie ale czas zaczac w tym sezonie .Robilem ciezkie torpedy na szczuplego i micro woby ale nigdy nie robilem ich na turbo olowiu,niemam rozeznania czy mi zejdzie micro na 6czy 12metrow i czy bedzie w ogole praca,nie smiejcie sie panowie za te glebokosci niemam rozeznania.

Po pierwsze,witam wszystkich lurebuilderów,dopiero zaczynam przygodę z JB.Po drugie,dziękuję kolego Tomy za inspirację do działania;Twoje woblery,zwłaszcza ukleje i ich metamorfozy to bajka,zazdroszczę konsekwencji w dochodzeniu do perfekcji.Może trochę miodem zaleciało,trudno :D,łapię za kozik i do roboty,pozdrawiam.

Po pierwsze,witam wszystkich lurebuilderów,dopiero zaczynam przygodę z JB.Po drugie,dziękuję kolego Tomy za inspirację do działania;Twoje woblery,zwłaszcza ukleje i ich metamorfozy to bajka,zazdroszczę konsekwencji w dochodzeniu do perfekcji.Może trochę miodem zaleciało,trudno :D,łapię za kozik i do roboty,pozdrawiam.

...no cieszę się że Cię to zainspirowało.Nowe malowanko Wisła8 :D

Jeszcze trochę dostaną lakierem.Tu taka surówka :D

post-1204-1348916713,5775_thumb.jpg

post-1204-1348916713,8478_thumb.jpg

Właśnie jestem na etapie powrotu do wytwarzania woblerków i kuszenia nimi drapieżników;miałem zdecydowanie zbyt długą przerwę w łowieniu na te przynęty, m.in.tak ciekawej spinningowo ryby jaką bez wątpienia jest boleń,w tym roku zamierzam zacząć nadrabiać zaległości, a po obejrzeniu Twoich,ale też innych forumowiczów arcydziełek, pomysły wpadają do głowy jeden po drugim,tylko czasu na ich realizacje zbyt mało:(,pozdrawiam!