Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak będzie więcej czasu i mi się przewali z remontami to zrobię większą partię.No niech tam zlazłem do warsztatu i zrobiłem taki wzorek.Maluszek ma 2,5cm waga 2-3gramy.Pracę mocną i powinien schodzić do 2metrów ze względu na dość pokaźny ster.Materiał lipa,drut 0,8mm,ster-poliwęglan 1,5mm.Jednym, słowem konstrukcja solidna :D i powinna kusić Jaśki i nie tylko w rynienkach.

post-1204-1348916725,2983_thumb.jpg

post-1204-1348916725,3816_thumb.jpg

post-1204-1348916725,4519_thumb.jpg

No zębów kleniowi to nie wybije ale praca wystarczająco mocna żeby je skusić do brania,co ważne stabilny w nurcie.Myślę je stosować głównie w miejscach takich jak grube przelewy.Dystans jest piękny u mnie Wisłę przerzucam bez problemu a wręcz trzeba się pilnować żeby krzaków na drugim brzegu nie skosić lub nie daj Bóg w dyńkę jakiemuś szuwarkowi przy gruntówkach nie dać.

No ja tam castingowcem nie jestem, ale będę się starał chociaż do tych 80 metrów zbliżyć <_<

Myślę, że w moim przypadku wystarczy połowa tego dystansu, ale dobrze wiedzieć jaką bronią się dysponuje.

Ciekawe jak będzie się sprawować w wodzie stojącej, robiłeś jakieś próby?

No ja tam castingowcem nie jestem, ale będę się starał chociaż do tych 80 metrów zbliżyć <_<

Myślę, że w moim przypadku wystarczy połowa tego dystansu, ale dobrze wiedzieć jaką bronią się dysponuje.

Ciekawe jak będzie się sprawować w wodzie stojącej, robiłeś jakieś próby?

O!Jezusie ależ tak,było już wcześniej :D

post-1204-1348916738,2728_thumb.jpg

post-1204-1348916738,4714_thumb.jpg