Tomy Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ...........i long casty Kleniowe 3,5cm 9gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Special Edition na Klenia i Jazia 2,8cm waga 2,5grama.Praca ostra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Special edition ,ale żeś pojechał ło jezusie malucki,jednego bym przygarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipper44 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Witam,Jesli jest taka mozliwosc to zamawiam tego jaziowo kleniowego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 też bym połknął ze dwa z tej special edition - jest to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 To są wobki na prywatny użytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jak będzie więcej czasu i mi się przewali z remontami to zrobię większą partię.No niech tam zlazłem do warsztatu i zrobiłem taki wzorek.Maluszek ma 2,5cm waga 2-3gramy.Pracę mocną i powinien schodzić do 2metrów ze względu na dość pokaźny ster.Materiał lipa,drut 0,8mm,ster-poliwęglan 1,5mm.Jednym, słowem konstrukcja solidna i powinna kusić Jaśki i nie tylko w rynienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 super czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Wisła6 [Raptor6] i brzanowe na ukończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 3,5cm waga 10gram czyli Kleniówka-Long Cast-.Okrutnie zasuwa,przy dobrej technice z 80metrów można tym pociągnąć z casta.Praca o dziwo wyszła zadowalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ...i takie proste Bolenióweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Kleniówki przy tej wielkości i tej masie na pewno się sprawdzą.Praca mocna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No zębów kleniowi to nie wybije ale praca wystarczająco mocna żeby je skusić do brania,co ważne stabilny w nurcie.Myślę je stosować głównie w miejscach takich jak grube przelewy.Dystans jest piękny u mnie Wisłę przerzucam bez problemu a wręcz trzeba się pilnować żeby krzaków na drugim brzegu nie skosić lub nie daj Bóg w dyńkę jakiemuś szuwarkowi przy gruntówkach nie dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Tomy jak Ty tam zmieściłeś tyle gram ołowiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Czary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipper44 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Tommy ale pojechałeś! Maleństwa jak żywe:)Teraz tylko jeszcze trza je ochrzcić... Jak będzie jakaś większa partia tych maleństw to zamawiam jednego:)A z siateczką miedz. były już jakieś eksperymenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Nie jeszcze nie kombinowałem z tą siatką ale zastosuje ją do malowania łusek w lipieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No ja tam castingowcem nie jestem, ale będę się starał chociaż do tych 80 metrów zbliżyć <_< Myślę, że w moim przypadku wystarczy połowa tego dystansu, ale dobrze wiedzieć jaką bronią się dysponuje.Ciekawe jak będzie się sprawować w wodzie stojącej, robiłeś jakieś próby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No ja tam castingowcem nie jestem, ale będę się starał chociaż do tych 80 metrów zbliżyć <_< Myślę, że w moim przypadku wystarczy połowa tego dystansu, ale dobrze wiedzieć jaką bronią się dysponuje.Ciekawe jak będzie się sprawować w wodzie stojącej, robiłeś jakieś próby?O!Jezusie ależ tak,było już wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ładniusie te Long Casty, ta łuska wyszła perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 WISŁA8 i nowe malowanko w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ...i nowe malowanie skrzeli.Niestety aparat głupieje bo strasznie dają sreberkiem po oczach a przy tym są półprzezroczyste.Nowa farba ma potencjał tylko po 5kawach ciężko się maluje pędzelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Kurcze Tomy raptory wyglądały świetnie , ale ta Wisła to czyste mistrzostwo pędzla .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Wobki Picolo 2,5cm waga ok.2gram.Praca ostra,stabilna.Schodzą dość głęboko Malowanie-jeszcze coś tam dojdzie-no napewno bezbarwny Miałem nie robić tych kurdupelków ale jak wszyscy już robią to żeby nie było że Tomy nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi