Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Od kilku dni przeglądam ten wątek od początku. Widać ogromny postęp w malowaniu woblerów. Jestem pod ogromnym wrażeniem zarówno jakości wykonania detali jak i perfekcyjnym malowaniem. To rękodzieło powinno być wystawiane w gablotce jako dzieło sztuki :D Skuteczność ich jest na pewno niepowtarzalna co widziałem na załączonych zdjęciach. Chylę czoła przed Tomy, jesteś absolutnie najlepszym producentem woblerów jakiego znam. Z niecierpliwością czekam na kolejne pomysły mistrzu :D

Witam wszystkich.

Od kilku dni przeglądam ten wątek od początku. Widać ogromny postęp w malowaniu woblerów. Jestem pod ogromnym wrażeniem zarówno jakości wykonania detali jak i perfekcyjnym malowaniem. To rękodzieło powinno być wystawiane w gablotce jako dzieło sztuki :D Skuteczność ich jest na pewno niepowtarzalna co widziałem na załączonych zdjęciach. Chylę czoła przed Tomy, jesteś absolutnie najlepszym producentem woblerów jakiego znam. Z niecierpliwością czekam na kolejne pomysły mistrzu :D

CIZES :huh: to chyba lekka przesada ale miło się to czyta :D

Parę lat temu widziałem woblery które wróciły z wakacji w Mongoli istna masakra , Tajmenie wyrywały z nich całe stelaże zostawał druty z obciążeniem i kawałkami pomalowanej pianki a dodam ze były to głównie woblery najbardziej znanego Polskiego producenta na S.. słynące z wytrzymałości także nie lada wyzwanie przed tobą , ale kto inny miałby temu podołać jak nie mistrz Polskiego Lurebuilding nr 1 .

Często czytam twój wątek i mam wrażenie ze z tego cukru sypanego na twe wpisy cukrzycy mógł byś dostać ale jak tu nie chwalić zawsze coś nowego zawsze dopieszczone i wychuchane :D gratuluje talentu .

Używam standardowych oczek.Szczurek fajny.Ostatnio mi się taki lokator w kuchni zadomowił,kupa wrzasku żebym coś z tym zrobił to mu nakroiłem sera i kiełbasy.Żyje ma się dobrze tylko tak się spasł że nie może z powrotem do rury wleźć i tak został.Żadne żywołapki nie zdają egzaminu.Pies na początku go tam próbował złapać ale teraz to chyba się skumplowali-może go tym serem i kiełbasą przekabacił.

Używam standardowych oczek.Szczurek fajny.Ostatnio mi się taki lokator w kuchni zadomowił,kupa wrzasku żebym coś z tym zrobił to mu nakroiłem sera i kiełbasy.Żyje ma się dobrze tylko tak się spasł że nie może z powrotem do rury wleźć i tak został.Żadne żywołapki nie zdają egzaminu.Pies na początku go tam próbował złapać ale teraz to chyba się skumplowali-może go tym serem i kiełbasą przekabacił.

Tomy, widzę że byśmy się dogadali, ja miałem szczura, ale kupionego, dzikun to musi być coś. Kiedyś widziałem takiego oswojonego, ponoć wybrany z gniazda, potulny jak baranek i też nieźle podpasiony. Ja kiedyś dokarmiałem mysz która weszła do domu na zimę, też chyba nie narzekała bo miała świeże dostawy pod kryjówkę, niestety jak wyjechałem na studia dostała w łeb, ponoć była wielkości chomika :D

A jak żona gdzieś pojedzie to sobie sprawię takiego kolegę. B)

wujek

post-161-1348916864,7664_thumb.jpg