Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomeczku do mnie dotarła watacha boleniowek ;) tylko nie wodą ale drogą lądową(poczta) :lol: Dzieki serdeczne. :D Czekam niecierpliwie na partyjke 5-teczek z podwojnym zbrojeniem :mellow:

No piąteczki już niebawem.Sam nie mogę się doczekać :D i w ogóle naprawdę dziękuję wszystkim za uznanie.Zmieniając nieco temat do Raptorków zbroi się patyczek u Krzysztofa Zielińskiego.Po tym jak zobaczyłem muchówkę którą mi zbudował to nie mogłem sobie odmówić kijaszka pod moje ulubione wzorki Boleniówek.

Ja Tomku też sie zazbroiłem w nowy kijaszek boleniowy i nie tylko kijaszek bo do kompleciku doszedł nowy nawijak :mellow: Jak zobaczyłem jak P.Lipiec uzbroił synowi patyczka pod sandałka nie mogłem sobie odmówić uzbrojenia przez niego kijka boleniowego. Karabelka PST 895-2 ido zestawu stelka 3000FE no i oczywiscie super wobki mistrza :mellow:

Tomeczku do mnie dotarła watacha boleniowek ;) tylko nie wodą ale drogą lądową(poczta) :lol: Dzieki serdeczne. :D Czekam niecierpliwie na partyjke 5-teczek z podwojnym zbrojeniem :mellow:

No piąteczki już niebawem.Sam nie mogę się doczekać :D i w ogóle naprawdę dziękuję wszystkim za uznanie.Zmieniając nieco temat do Raptorków zbroi się patyczek u Krzysztofa Zielińskiego.Po tym jak zobaczyłem muchówkę którą mi zbudował to nie mogłem sobie odmówić kijaszka pod moje ulubione wzorki Boleniówek.

Co sobie uzbroiłeś? Ja już mam zbudowany, ale jeszcze nie odebrany CDBR 2.52 do 25g na pływadło B). Do tego dojdzie Shimano Ultegra 4000.

pozdrawiam

wujek

To było przez materiał.

Dzieki.

Fajnie to wyglada,jak dorwe taka siatke bede musial sprobowac podobnego malowania

Robisz czarne tło a potem dajesz siatkę i malujesz srebrnym Motipem tylko musisz kupić taki naprawdę mocno srebrny metalik bo ich jest chyba z 10 odmian.

Dzieki za wskazowki Tomy,bede kombinowac

No to coś nowego.Miałem nie wstawiać surówy ale co tam.Wobki Boleniowe-trochę inaczej :D .Są dwa rozmiary 3 i 4cm na fotkach mniejszy 3cm waga niewielka 4-6g będą służyć do obławiania opasek,warkoczy itp.Praca bardzo mocna i wyczuwalna na kiju ale przy tym bardzo drobna.Wybitnie stabilne idą jak po sznurku. Design obu modeli będzie się charakteryzował sporym okiem.No teraz byle do MAJA i testy.

post-1204-1348916917,1447_thumb.jpg

post-1204-1348916917,3342_thumb.jpg