muskellunge Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Następne kroki w Kleniku na korpusie RAPTOR 7cm pod Bolki. Tomy,jesli mozna wiedziec jak malowales ta luske.Przez jakas metalowa siatke czy materialowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 To było przez materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Wiadomo że klenie mają zsamiłowanie do czerwonych kolorków np.czereśnia.Zdziałałem takie Long Casty. Tomy wiśnia jest wiśnia swoją witaminę ma. Pijesz takie dwie i masz komplet. Smakowity kolorek, napewno spodoba się grubaskom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Woblerki świetne, wykonać je może tylko człowiek który kocha wędkować, bo widać ile serca jest w nie włożone:)Ja kupiłem sobie 3 Raptorki i 1 jaźiowca i już nie mogę doczekać się 1 Maja aby wrzucić je do wody Gratuluję mega talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Dzisiaj przy testach pudełko versus wraz z wobkami jaziowymi DR popłynęło do Bałtyku.Jak by kto je przechwycił po drodze proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Dzisiaj przy testach pudełko versus wraz z wobkami jaziowymi DR popłynęło do Bałtyku.Jak by kto je przechwycił po drodze proszę o kontakt na priv. przykra sprawa jak tracisz coś w co włożyłeś tyle pracy, współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Dobrze że to taka partia testowa była 6sztuk.Jakby wataha Boleniówek popłynęła to bym się chlastał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Jak by to były boleniówki to chyba bym siatkę w poprzek Wisły postawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tomeczku do mnie dotarła watacha boleniowek tylko nie wodą ale drogą lądową(poczta) Dzieki serdeczne. Czekam niecierpliwie na partyjke 5-teczek z podwojnym zbrojeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 To było przez materiał. Dzieki.Fajnie to wyglada,jak dorwe taka siatke bede musial sprobowac podobnego malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 To było przez materiał. Dzieki.Fajnie to wyglada,jak dorwe taka siatke bede musial sprobowac podobnego malowaniaRobisz czarne tło a potem dajesz siatkę i malujesz srebrnym Motipem tylko musisz kupić taki naprawdę mocno srebrny metalik bo ich jest chyba z 10 odmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Jak by to były boleniówki to chyba bym siatkę w poprzek Wisły postawił no tak ja bym je gonił wpław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tomeczku do mnie dotarła watacha boleniowek tylko nie wodą ale drogą lądową(poczta) Dzieki serdeczne. Czekam niecierpliwie na partyjke 5-teczek z podwojnym zbrojeniem No piąteczki już niebawem.Sam nie mogę się doczekać i w ogóle naprawdę dziękuję wszystkim za uznanie.Zmieniając nieco temat do Raptorków zbroi się patyczek u Krzysztofa Zielińskiego.Po tym jak zobaczyłem muchówkę którą mi zbudował to nie mogłem sobie odmówić kijaszka pod moje ulubione wzorki Boleniówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Ja Tomku też sie zazbroiłem w nowy kijaszek boleniowy i nie tylko kijaszek bo do kompleciku doszedł nowy nawijak Jak zobaczyłem jak P.Lipiec uzbroił synowi patyczka pod sandałka nie mogłem sobie odmówić uzbrojenia przez niego kijka boleniowego. Karabelka PST 895-2 ido zestawu stelka 3000FE no i oczywiscie super wobki mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tomeczku do mnie dotarła watacha boleniowek tylko nie wodą ale drogą lądową(poczta) Dzieki serdeczne. Czekam niecierpliwie na partyjke 5-teczek z podwojnym zbrojeniem No piąteczki już niebawem.Sam nie mogę się doczekać i w ogóle naprawdę dziękuję wszystkim za uznanie.Zmieniając nieco temat do Raptorków zbroi się patyczek u Krzysztofa Zielińskiego.Po tym jak zobaczyłem muchówkę którą mi zbudował to nie mogłem sobie odmówić kijaszka pod moje ulubione wzorki Boleniówek. Co sobie uzbroiłeś? Ja już mam zbudowany, ale jeszcze nie odebrany CDBR 2.52 do 25g na pływadło . Do tego dojdzie Shimano Ultegra 4000.pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 CTS 9w 2kawałkach a cw.to mi wyleciało z głowy jakie tam ustaliliśmy .Powinien być bardzo ok.Kręciek do niego przewidziany-Ryoga 1016hl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Design piąteczek będzie taki.Miały być płetwy ale jak tak patrzę na te ukleje to piersiowe mają przezroczyste i zrezygnowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 To było przez materiał. Dzieki.Fajnie to wyglada,jak dorwe taka siatke bede musial sprobowac podobnego malowaniaRobisz czarne tło a potem dajesz siatkę i malujesz srebrnym Motipem tylko musisz kupić taki naprawdę mocno srebrny metalik bo ich jest chyba z 10 odmian. Dzieki za wskazowki Tomy,bede kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Motip Daewoo 92U. Najmocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Raptor7 7cm waga 10gram takie w sumie tło pod malowanie .Grzbiet będzie jasny jedynie przy głowie ciemny.Widzę często tak wybarwione ukleje.Dojdzie jeszcze łuska,parę szczegółów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No to coś nowego.Miałem nie wstawiać surówy ale co tam.Wobki Boleniowe-trochę inaczej .Są dwa rozmiary 3 i 4cm na fotkach mniejszy 3cm waga niewielka 4-6g będą służyć do obławiania opasek,warkoczy itp.Praca bardzo mocna i wyczuwalna na kiju ale przy tym bardzo drobna.Wybitnie stabilne idą jak po sznurku. Design obu modeli będzie się charakteryzował sporym okiem.No teraz byle do MAJA i testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam!Czyżby to coś dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jedną trójeczkę do testów dostaniesz. .Drugą dostanie kolega Pampuch a trzecią się zastanowię .No ja też będę testował na swoim terenie i jak się okaże łowna to się stadko zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No to super Pamiętaj proszę jeszcze o tych wobkach na klenie i jazie, o których pisałem na priv. Już nie mogę się doczekać maja, żeby moje bolenie zobaczyły Twoje cacuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Sylwek wiesz że spodobało mi się Twoje podejście do wędkarstwa i widać na tych fotkach co mi posłałeś czym dla Ciebie jest.Będziesz testował moje woblery[nowe wzorki]tak jak obiecałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi