kubaS 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Co to PAN ukleje z Wisły wyjął Ale odjazdowe wobki, jak żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 no na moje oko przebijają nawet te kryte łuską zobaczymy czy Bolki je polubią a testy będą na bardzo wolnym uciągu gdzie mają czas na analize Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 100 % że się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Wszystkie woblerki, które są w tym wątku są extra!!Jeśli ten wzorek się sprawdzi na wolnej wodzie, chętnie przygarnę parę sztuk. Mam ciekawe miejsce gdzie mógłby się sprawdzić <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zobaczymy w zeszłym roku na Jesień kiedy zaganiały po wierzchu drobnice tylko to było skuteczne na wolniaku.Po prsotu podbijasz wobler robi ślad na wodzie tzw.strzałkę czasem z zawijasem potem kręcisz wolno i idzie drobno z góry to wygląda tak jak by machała samym końcem ogona.Brania są widowiskowe bo woda się podnosi za wobkiem,potem jest wir no i jak trafi to jest bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kolorki, proporcje główki, oka... wszystko fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Co nowy model się pojawia, to malowanie podniesione o poprzeczkę w górę <_< ... i tak już 87 stron ...Tomy nie dawaj tak czadu bo co będzie za następne 87 stron?Odp. ryby będą blado wyglądać przy tych woblerach i zamiast na ryby będę chodził na woblery Jak tak patrzę na te cuda to samemu chciało by się spróbować ale miejsca ni ma w domu może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja juz sie nie moge doczekać przesyłki z wobkami, cos mnie sie wydaje ze dam podwójną plecionke 100 lb zeby ich nie stracic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zębate i tak sobie poradzą .Raptorki 5cm i 6cm. ukończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Raptor6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kapitalna robota Tomek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszkat Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Piękne te Raptorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie mogę się doczekać jak przyjdą moje ale nie tylko Raptorki łapią. Udało mi się nawet Tomy'ego namówić żeby do strugał mi zaprzestany model Jumper'a. W tamtym roku na niego nieźle połapałem, a mam do tej przynęty sentyment bo pokazał mi że bolenie to nie tylko expres... i tak pomyślałem że strach mieć tylko jeden egzemplarz w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Piękne jest to malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Doszedł większy model.3 i 4rka.Parę testowych zrobię i zobaczę czy to miało sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jak by co to piszę się na testy , odezwę się dziś na priv w temacie reszty wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Tez bym chcial przetestować te cudenka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Baa! Każdy by chciał!Tylko na pewno nie każdemu może się to przytrafić.Też bym chciał pomoczyć takie w Biebrzy.Lecz wpierw trzeba je zakupić zapewne od MISTRZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 NO tak Jak wszyscy to i ja na testy w Wiśle się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Swoją drogą bardzo ciekawy kształt tych wobków. Myślę ,że nie tylko na bolkach się on sprawdzi ale też i świetnie poradzi sobie i z pięknymi klonami jakich Tobie Tomku życzę Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusss1995 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jak i Wy Panowie to ja nie chce być gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Testowe już są przeznaczone dla pewnych osób.Dorobię więcej i puszczę zestawy w bardzo promocyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Teraz coś z morskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Z tym Delfinkiem to pojechałeś ciekawe czy testerzy się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 HAHAHAHAH dobre magnes na lodówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi