Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 No robią się,robią.Przecież wiesz że dostaniesz o ile ta pierdzielona poczta nie nawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 @Tomy,te ze zdjęć kilka postów wyżej, z przewagą koloru białego, powinieneś nazwać Moby Dick .Pozdrawiam,Grego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Wiem Tomku dlatego te Mordki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jumperki.Malowanko skromne ale przy tej konstrukcji wystarczy.No jeszcze dojdzie parę warstw bezbarwnego i może brokat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W skromności podobno sukces tkwi. Piękne te Twoje wobki aż by się chciało mieć takiego w arsenale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Teraz się właśnie skupiam nad nowymi konstrukcjami.Będzie na 100% Jumper i na 99% Raptor Long cast w tym właśnie malowaniu.No i Raptorek6 6,5cm to już na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dobrze widzę ? ten srebrny opalizuje fioletem ? Czy to tylko odbicie od tła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 U Tomek ten Jumperek z tym fiolecikiem na grzbiecie wyszedł malinowo Jak jeszcze dojdzie pare warst lakieru to to bedzie maszyna I te oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ten FIJOLET to od zasłony a NIEBIEWSKI od moich oczu się odbija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tomek ty tu nas nie czaruj Widziałeś kiedyś PUME z niebieskimi ślepiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tomek ty tu nas nie czaruj Widziałeś kiedyś PUME z niebieskimi ślepiami Satare pumy tak mają i siwe wąsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 No i są trzy na testy.Jeden wędruje do kolegi Patu a drugi i trzeci zostaje u mnie .Jeszcze chciałem zorbić coś prostego o bardzo mocnej pracy a przy tym mocnego no i wyszło-następca Hooligans'a 2,5cm z drewna lipowego drut 0,8mm a ster 1,5mm.Bardzo mocno kopie i jest dość lotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeżeli sie da to ja się piszę na tego hooligansa Jak dla mnie baaardzo ciekawie się zapowiada Malowanie takie jak wcześniejsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A pewnie że tak .Nowe tło pod malowanie Boleniówek.Kolory układają się w zależności od światła,jeszcze przy łebku wyłazi czasem czerwony mocno zgaszony ale aparat głupieje przy nich Bardzo łagodne przejścia z koloru w kolor plus srebrna łuska którą dostaną powinny dać efekt jakiego się spodziewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A w jakiej szacie graficznej będą te hooligansy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A w jakiej szacie graficznej będą te hooligansy ? ...w Bożej Kubas w Bożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wiele powiedziało Ale ok zdaje się na mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Widze ze przed 1 maja jeszcze ostro lecisz. Potem to juz pewnie przepadniesz do zimy Cukiereczki wygladaja super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Tak no w tym roku to raczej w obrębie swojej posesji się będę kręcił-remonty,nowa pracownia no i jeszcze pokój wędkarski na poddaszu jak kasa puści-tam właśnie wędule myślę składać .Myślę że znajdę choć trochę luzu na ryby.Jak to wszystko przeżyje i nie upadnę na zdrowiu psychicznym,lub nie trafię za kraty za odpalenie któregoś z polskich fachowców to w przyszłym roku sobie to bardzo mocno odbije.Tym czasem fotki od znajomych.Jazie 2012 na Pampucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ,lub nie trafię za kraty za odpalenie któregoś z polskich fachowców Dlatego Tomku bież do pracy ludzi z polecenia a nie szukaj najtańszych . Tak postępując zaoszczędziesz i na stresach ale i pieniążki . Wiem coś o tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Swietne Jaskie! i te Pampuchy maja cos w sobie Tomku wiem ze lubisz wyzwania wiec podsune Ci pomysla Takie cos u mnie kosi. 2 Najwieksze kleksy i Jaziory mi na nie siadly. Dlugi na 50mm praca delikatne Xowanie ze srednia amplituda drgan. I jak sprobujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ,lub nie trafię za kraty za odpalenie któregoś z polskich fachowców Dlatego Tomku bież do pracy ludzi z polecenia a nie szukaj najtańszych . Tak postępując zaoszczędziesz i na stresach ale i pieniążki . Wiem coś o tym .Wziąłem Pawełku najkonkretniejszą firmę z polecenia i sprawdzoną,nie interesują mnie dorabiający na piwko gile.Dla mnie to i tak jest amatorka,'pracowałem ok.2lat w Niemczech przy wystroju wnętrz i wiem jak to powinno wyglądać.Paru uciekło po pierwszej rozmowie ze mną.Powiedziałem tylko-proszę przedstawić dokładny kosztorys i termin wykonania na piśmie-99% wymiękło.Ten co teraz robi to już ostatni na terenie i jest w miarę ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Swietne Jaskie! i te Pampuchy maja cos w sobie Tomku wiem ze lubisz wyzwania wiec podsune Ci pomysla Takie cos u mnie kosi. 2 Najwieksze kleksy i Jaziory mi na nie siadly. Dlugi na 50mm praca delikatne Xowanie ze srednia amplituda drgan. I jak sprobujesz ? Jaka waga?i robię Nie robię tylko wobków DR bo mi nie wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Te maja po 2,6gr ale jak przekroczysz 3 bedzie jeszcze lepiej Ten chodzi do 30cm pod powierzchnia i na moje plytkie miejscowki jest idealny Co dziwne smuzakow nie lubia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ...ale tego łepka tak nie będę rzeźbił .Mamy godzinę 12:43 .Idę do pracowni i za jakiś czas wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi