Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

No i są trzy na testy.Jeden wędruje do kolegi Patu a drugi i trzeci zostaje u mnie :o .Jeszcze chciałem zorbić coś prostego o bardzo mocnej pracy a przy tym mocnego no i wyszło-następca Hooligans'a 2,5cm z drewna lipowego drut 0,8mm a ster 1,5mm.Bardzo mocno kopie i jest dość lotny.

post-1204-1348917030,662_thumb.jpg

post-1204-1348917030,77_thumb.jpg

post-1204-1348917030,8579_thumb.jpg

A pewnie że tak :D .Nowe tło pod malowanie Boleniówek.Kolory układają się w zależności od światła,jeszcze przy łebku wyłazi czasem czerwony mocno zgaszony ale aparat głupieje przy nich :o

Bardzo łagodne przejścia z koloru w kolor plus srebrna łuska którą dostaną powinny dać efekt jakiego się spodziewam.

post-1204-1348917030,922_thumb.jpg

post-1204-1348917030,9937_thumb.jpg

Tak no w tym roku to raczej w obrębie swojej posesji się będę kręcił-remonty,nowa pracownia no i jeszcze pokój wędkarski na poddaszu jak kasa puści-tam właśnie wędule myślę składać :D .Myślę że znajdę choć trochę luzu na ryby.Jak to wszystko przeżyje i nie upadnę na zdrowiu psychicznym,lub nie trafię za kraty za odpalenie któregoś z polskich fachowców to w przyszłym roku sobie to bardzo mocno odbije.Tym czasem fotki od znajomych.Jazie 2012 na Pampucha :D

post-1204-1348917032,962_thumb.jpg

post-1204-1348917033,0959_thumb.jpg

post-1204-1348917033,2816_thumb.jpg

post-1204-1348917033,4018_thumb.jpg

,lub nie trafię za kraty za odpalenie któregoś z polskich fachowców

Dlatego Tomku bież do pracy ludzi z polecenia a nie szukaj najtańszych . Tak postępując zaoszczędziesz i na stresach ale i pieniążki . Wiem coś o tym :unsure: .

Swietne Jaskie! i te Pampuchy maja cos w sobie :mellow:

Tomku wiem ze lubisz wyzwania wiec podsune Ci pomysla :lol:

Takie cos u mnie kosi. 2 Najwieksze kleksy i Jaziory mi na nie siadly. Dlugi na 50mm praca delikatne Xowanie ze srednia amplituda drgan. I jak sprobujesz :mellow: ?

post-2664-1348917036,9294_thumb.jpg

,lub nie trafię za kraty za odpalenie któregoś z polskich fachowców

Dlatego Tomku bież do pracy ludzi z polecenia a nie szukaj najtańszych . Tak postępując zaoszczędziesz i na stresach ale i pieniążki . Wiem coś o tym :unsure: .

Wziąłem Pawełku najkonkretniejszą firmę z polecenia i sprawdzoną,nie interesują mnie dorabiający na piwko gile.Dla mnie to i tak jest amatorka,'pracowałem ok.2lat w Niemczech przy wystroju wnętrz i wiem jak to powinno wyglądać.Paru uciekło po pierwszej rozmowie ze mną.Powiedziałem tylko-proszę przedstawić dokładny kosztorys i termin wykonania na piśmie-99% wymiękło.Ten co teraz robi to już ostatni na terenie i jest w miarę ok.

Swietne Jaskie! i te Pampuchy maja cos w sobie :mellow:

Tomku wiem ze lubisz wyzwania wiec podsune Ci pomysla :lol:

Takie cos u mnie kosi. 2 Najwieksze kleksy i Jaziory mi na nie siadly. Dlugi na 50mm praca delikatne Xowanie ze srednia amplituda drgan. I jak sprobujesz :mellow: ?

Jaka waga?i robię :lol: Nie robię tylko wobków DR bo mi nie wychodzą.