and67 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wyciszenie boków od środka obowiązkowo,lampa LED do paki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 http://landklinika.pl/index.php?option=com_content&task= view&id=178&Itemid=28Pod tym linkiem gotowa podpowiedz troche roboty jest ale jaki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Holdery na browar i instalację hydrauliczną kryptonim szisza na wypadek, gdyby na odległym, rybnym łowisku nagle zaczęło mocno padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Tomy- fajna buda,lubię takie remontować uważam że kiedyś cieśle mieli jakby większe pojecie niż teraz, a i stara cegła na mnie działa pozytywnie.może trochę szkoda że rury ogrzewania zostały na wierzchu w przypadku obrabiania wszystkiego GK,ale na starych budach czasem nie ma wyjścia,taki urok.sufity i ściany obłożone GK według norm ,wiec gratuluję wyboru wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Płyte CD na lusterku. Bez tego go pod kaskadą nie chcę widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tofik jak szukałem tych fachowców to cały czas zadawałem sobie pytanie.K....a gdzie ten kryzys jest???Wszyscy terminy na rok do przodu!Znalazłem w końcu no i niech będzie dokładnie robi,widzę że nie kręci się jak g w przerębli ale to pytanie-kto mu wyniesie płyty regipsowe na 2piętro.Moja Żona i do Mamy wykręcę mu powiedziałem,najlepsze jest to że wziął to na poważnie.Ogólnie to bardzo dużo ciekawych konwersacji przeprowadziłem przy okazji tego remontu.Do bicia się brałemino roztak więc bez tragedii.Patrząc na to wszystko cały czas zastanawiam się czy nie założyć takiej firmy na swoim terenie,ale ile można-4zdrowotne do ZUS no to już bym chyba na nic nie chorował.Widzę to inaczej jeśli chodzi o organizację i pozamiatał bym tą konkurencję bez żadnych problemów tyle że trzeba ludzi do tego a z tym jak z kryzysem niby jest,bezrobocie też ale robić się nie chce.Kraj tysiąca jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 lodówka do chłodzenia ... by się przydała Tomy, co do salonu kosmetycznego dla psów, mam nowufundlandkę do zrobienia...http://imageshack.us/photo/my-images/832/dscf7432l.jpg/ taki misio tez na niebieski bilet wchodzi Wszystko się da Mamy takie 3pod opieką Pierwsza fotka z maluchami druga po roku co z nich wyrosło-Największy Ali wita moją lepszą połowę.Salon specjalizuje się głównie w trudnych/groźnych rasach.Ostatnio były robione 3Kałkazy na wystawę które przyjechały z nad morza.Ciężko czasem podejść do takiego 100kilowca z ostrym narzędziem gdy on bulgota porównując-Rotweiller,Bulterier itp.to potulne baranki.Dobra poszło trochę off topowo trzeba jakieś wobki zrobić i na ryby joł!!!!1Maj już tuż,tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Coraz bardziej mnie rozpie...sz To Ty czasem sprzęt do strugania zamieniasz na degażówki, trymery, szczoty i grzebienie i zamiast wiórów sypie się sierść Kiedyś w Opolu na wystawie za szybko wlazłem pomiędzy 3 kaukazy, ich właścicielowi włosy się zjeżyły na głowie, a kaukazom na grzbiecie Ale tak niufy górą i . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nie ja nie strzygę za duże ryzyko,lepsza połowa się tym zajmuje.Jumpery gotowe i Raptory6stki 6,5cm w skromnej szacie-najbardziej w moim guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tomy, śpisz czasami??P.S. Świetny wątek - jedź po wyznaczonym torze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 No jadę Jeszcze będzie taki jak ten na samej górze porównanie do Raptora 5 i 6. Jest taki jeden co nudzi o tą wersje z 2011r.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ja zawsze mówiłem,że sieczka jest górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Fajne rodzinne pieski wiem bo miałem :)wodołaz w sam raz na ryby moze jeszcze kiedys.... Powodzenia w realizacji planow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 OFFTOPON: Boze co za niedzwiedzie Ci po podworku biegaja Takie psisko to dziennie pol swinie zje co?OFFTOPOFF Tomku niechce jakos Ci za skore zalazic ale zapytam Cichojak moje 5teczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 5teczki mają już podkład pod malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jeśli można to mały OT dotyczący psiaków, jest takie miejsce w Afryce, dokładnie nazywa się Mizpah, gdzie hodują moją ulubioną rasę psów - Boerboel, jest ich trochę w Europie ale tylko te z Afryki są prawdziwe, nawet lwy się od nich odwracają zadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jeśli można to mały OT dotyczący psiaków, jest takie miejsce w Afryce, dokładnie nazywa się Mizpah, gdzie hodują moją ulubioną rasę psów - Boerboel, jest ich trochę w Europie ale tylko te z Afryki są prawdziwe, nawet lwy się od nich odwracają zadami Pudzian wśród psów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Raczej też bym wymiękł przy takim killerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zabierasz takiego na ryby do Rosji i nawet mafia nie groźna ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jeżeli wszystkiego się boisz to taki pies nie jest dla Ciebie jeśli nie idziesz przez życie ryjem do przodu lepiej kupić Yorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Teraz pytanie:Wolicie nad wodą spotkać takiego zdziczałego samego wielkiego Psa czy może to co w linku? http://www.mmpoznan.pl/410929/2012/4/25/z-...egory=naSygnale p.s -zapraszam w nocy na lekki spin nad Wartę hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Fajna fotka Wzorzec rasy boerboel:Idealnym wzrostem dla psów jest 66cm. ( wzorzec podaje minimalny wzrost 60cm,bez określania górnej granicy,pod warunkiem że poprawne proporcje zostaną zachowane)Waga waha się od 60-65kg.Idealnym wzrostem dla suk jest 61cm. (minimalny wzrost 55cm,maksymalny wzrost 69cm)Waga około 55kg. To już ostatni watek kynologiczny Kiedyś nad Odrą,kumpel spieszył się żeby przede mną zająć ciekawą główkę... nagle jeszcze szybciej niż maszerował w 1 stronę, zaczął biec z powrotem... wilk, wilk, prawdziwy wilk !!! Poszedłem zobaczyć, jakiś gostek łowi sobie na spławik, a u podstawy ostrogi szwenda się piękny, szaro-srebrno-biały malamut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Nocne łowy X.T-Bait kleksy na ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 O kuźwa! Tomek zaproś na kleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Gratulacje jak widać to naprawdę wszechstronny wobler Jeszcze raz gratuluję Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi