Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomy- fajna buda,lubię takie remontować :mellow: uważam że kiedyś cieśle mieli jakby większe pojecie niż teraz, a i stara cegła na mnie działa pozytywnie.może trochę szkoda że rury ogrzewania zostały na wierzchu w przypadku obrabiania wszystkiego GK,ale na starych budach czasem nie ma wyjścia,taki urok.sufity i ściany obłożone GK według norm ,wiec gratuluję wyboru wykonawcy :D

Tofik jak szukałem tych fachowców to cały czas zadawałem sobie pytanie.K....a gdzie ten kryzys jest???Wszyscy terminy na rok do przodu!Znalazłem w końcu no i niech będzie dokładnie robi,widzę że nie kręci się jak g w przerębli ale to pytanie-kto mu wyniesie płyty regipsowe na 2piętro.Moja Żona i do Mamy wykręcę mu powiedziałem,najlepsze jest to że wziął to na poważnie.Ogólnie to bardzo dużo ciekawych konwersacji przeprowadziłem przy okazji tego remontu.Do bicia się brałemino roztak więc bez tragedii.Patrząc na to wszystko cały czas zastanawiam się czy nie założyć takiej firmy na swoim terenie,ale ile można-4zdrowotne do ZUS no to już bym chyba na nic nie chorował.Widzę to inaczej jeśli chodzi o organizację i pozamiatał bym tą konkurencję bez żadnych problemów tyle że trzeba ludzi do tego a z tym jak z kryzysem niby jest,bezrobocie też ale robić się nie chce.Kraj tysiąca jaj.

lodówka do chłodzenia ... by się przydała :mellow:

Tomy, co do salonu kosmetycznego dla psów, mam nowufundlandkę do zrobienia...

http://imageshack.us/photo/my-images/832/dscf7432l.jpg/

taki misio tez na niebieski bilet wchodzi :mellow:

Wszystko się da :lol: Mamy takie 3pod opieką :D Pierwsza fotka z maluchami druga po roku co z nich wyrosło-Największy Ali wita moją lepszą połowę.Salon specjalizuje się głównie w trudnych/groźnych rasach.Ostatnio były robione 3Kałkazy na wystawę które przyjechały z nad morza.Ciężko czasem podejść do takiego 100kilowca z ostrym narzędziem gdy on bulgota :lol: porównując-Rotweiller,Bulterier itp.to potulne baranki.Dobra poszło trochę off topowo trzeba jakieś wobki zrobić i na ryby joł!!!!1Maj już tuż,tuż :D

post-1204-1348917073,6202_thumb.jpg

post-1204-1348917073,7326_thumb.jpg

Coraz bardziej mnie rozpie...sz :mellow:

To Ty czasem sprzęt do strugania zamieniasz na degażówki, trymery, szczoty i grzebienie :lol:

i zamiast wiórów sypie się sierść :lol:

Kiedyś w Opolu na wystawie za szybko wlazłem pomiędzy 3 kaukazy, ich właścicielowi włosy się zjeżyły na głowie, a kaukazom na grzbiecie ;)

Ale tak niufy górą i .

Jeśli można to mały OT dotyczący psiaków, jest takie miejsce w Afryce, dokładnie nazywa się Mizpah, gdzie hodują moją ulubioną rasę psów - Boerboel, jest ich trochę w Europie ale tylko te z Afryki są prawdziwe, nawet lwy się od nich odwracają zadami

http://shots.ikbis.com/image/22007/large/boerboel.jpg

Jeśli można to mały OT dotyczący psiaków, jest takie miejsce w Afryce, dokładnie nazywa się Mizpah, gdzie hodują moją ulubioną rasę psów - Boerboel, jest ich trochę w Europie ale tylko te z Afryki są prawdziwe, nawet lwy się od nich odwracają zadami

http://shots.ikbis.com/image/22007/large/boerboel.jpg

Pudzian wśród psów :D

Fajna fotka :mellow:

Wzorzec rasy boerboel:

Idealnym wzrostem dla psów jest 66cm. ( wzorzec podaje minimalny wzrost 60cm,bez określania górnej granicy,pod warunkiem że poprawne proporcje zostaną zachowane)

Waga waha się od 60-65kg.

Idealnym wzrostem dla suk jest 61cm. (minimalny wzrost 55cm,maksymalny wzrost 69cm)

Waga około 55kg.

To już ostatni watek kynologiczny

Kiedyś nad Odrą,kumpel spieszył się żeby przede mną zająć ciekawą główkę... nagle jeszcze szybciej niż maszerował w 1 stronę, zaczął biec z powrotem... :huh: wilk, wilk, prawdziwy wilk !!! Poszedłem zobaczyć, jakiś gostek łowi sobie na spławik, a u podstawy ostrogi szwenda się piękny, szaro-srebrno-biały malamut :lol: :lol: :lol: