bigrafi Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Tomek powiedz lepiej, że to ten sam kleniozaur co w zeszłym roku . Nie szczuj ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Piekne rybki! Ale takie psy to juz przesada, nie potrzebuje konkurenta do zarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zdaje się, że to pies z rodziny molosów, czy jakoś tak. Bardzo ciężko wychować takiego zwierzaka i prawdopodobnie nie jest to zwierzę dla początkujących. Na właścicielu spoczywa bardzo duża odpowiedzialność, ponieważ agresję, nieufność i silną terytorialność mają we krwi. Zwierzę bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 OFFTOPON: Boze co za niedzwiedzie Ci po podworku biegaja Takie psisko to dziennie pol swinie zje co?OFFTOPOFF Tomku niechce jakos Ci za skore zalazic ale zapytam Cichojak moje 5teczki Piąteczki się robią i będą w takich barwach.Jeszcze dojdą detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ciekawe malowanko Jazie sie uciesza bo ciagle im tylko standardy podrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wobki na życzenie-Cierniki na Bazie Rapptora który jest często zagryzany przez pstrągi i Boleniowe sieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Pod pstrąga.Praca to samo co Raptor 5/6 Bolki też powinny reagować w łowisku z dużą ilością Ciernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dzisiaj były testy nowej maszynki jak sobie radzi z Jaziówkami i Boleniówkami.Jutro może ryby jak przestaną majgać z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Tomek zdradź tajemnicę łusek na jaziówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ostatnie raptorki 7 dają radę Tomku, choć kotwiczki do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 U mnie dzisiaj na Raptorka7 prowadzonego w express tempie uwiesiły się dwa tłuste garbusy Poprostu wszechstronna przynęta Bardzo podoba mi się ich praca,taka jaką lubię i bolki napewno też ją polubią,a w zasadzie już polubiły (patrz wyżej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Jakiś czas temu zakupiłem od kolegi @haja1978 3 sztuki raptorków 6 Wczoraj wróciłem do kraju i pod wieczów wybrałem się na rybki nad moje jeziorko.No i zacząłem testować przynęty które zbierałem od początku roku.Na pierwszy ogień zapodałem raptorka od Tomiego ale podczas pierwszego rzutu kotwiczka splątała się z wolframem i szybko to zwinąłem.Następny rzut był już poprawny więc opuściłem woblerka w okolice dna i zacząłem zwijać dość szybko.Ukręciłem ze 2 może 3 metry i czuje potężne uderzenie i ostry odjazd ryby.Pomyślałem że to piękny szczupak co na tej wodzie jest rzadkie ,ale po pary chwilach ryba wyszła na powierzchnie i prasnęła ogonem o wode.Wtedy zobaczyłem że to sum.Ryba robiła długie odjazdy z racji dość popuszczonego hamulca.Bałem się o kotwice.Po około 5-7minutach sum skapitulował i wyciągłem go na brzeg.Ryba była zapięta dwiema kotwicami w górną i dolną szczęke.Dwa groty na jednej z kotwic były wyprostowane.Po kilku fotkach i szybkim mierzeniu na rękach bo nie chciałem kłaść go na piachu ryba wróciła do wody.Według klasyfikacji Guzu był to sumek ale dla mnie była to ryba życia lub podobna do ryby życia.Tak więc moge powiedzieć że w sumie w pierwszym żucie na Tomiego cudo wyciągłem jak na razie życiówke.Tomi jesteś wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Aha zapomniałem dodać że mam fotki ale musze je ściągnąć od kumpla z telefonu.Fotki nie są powalające ale są Jak ściągne to zapodam wtym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Cieszę się ale sum ma okres ochronny i fotki nie za bardzo można wstawić .Wiadomo był to przyłów z resztą nie odosobniony przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Gugcio przyspieszę im suszenie,potem wysyłam.Tak będą wyglądać,mają brokat i różne takie ale to zobaczysz na żywo jak dotrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Radzio ten wzorek to moja odpowiedź na Twój priv.z wczoraj Większy i cięższy z zachowaniem pożądanej pracy.Przy okazji rozwieję tu wszelkie roszczenia co niektórych do wobków jak to określają z jajami.Robił je już w latach 70ntych Effzet,Dam i Cormoran a ja w podstawówce ze spławików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Idealny ! Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wygladaja Super, jestem ciekawy co jaski powiedza. Jak tylko dojda uderze nad wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Cieszę się ale sum ma okres ochronny i fotki nie za bardzo można wstawić .Wiadomo był to przyłów z resztą nie odosobniony przypadek. Tomi nie ma sprawy,to przecież Twój wątek.Fotki zamieszcze w wątku z przyłowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Tak podziwiam i podziwiam piękne te woblery A mam jeszcze pytanie jak sprawują się te turbinki jaziowe kilka stron wstecz, jakoś nie widać zdjęć z połowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Jak można wstawić to wstawiaj w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Tak podziwiam i podziwiam piękne te woblery A mam jeszcze pytanie jak sprawują się te turbinki jaziowe kilka stron wstecz, jakoś nie widać zdjęć z połowami. Turbinki pójdą w ruch niebawem.To taka jednorazowa akcja i nie są na sprzedaż.Porozsyłam chłopakom do testów.Raptor6 kolorek na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Dzisiejszy wypad Jaziowy z Pampuchami.Fotka największego 40staczków nie fociłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi