Tomy Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Raptory5tki gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Nowy wzorek generuje bardzo mocne i drobne drgania z odejściami na boki-nie mylić z wykładaniem,w stosunku do Raptora pozwala na większą ilość obciążenia bez szkody dla pracy 6cm 11gram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 hmmmmmmmmmm łudząco podobny do shalowki ale może mi się wydawać po całodziennym wielkorzecznym kuszeniu ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 No faktycznie a wręcz identyczny-inny charakter pracy,inny rozmiar steru i jego ustawienie,gdzie indziej przednie oczko,inna waga,długość itd. no i design będzie pod krewetkę czy jak tam Ci się skojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 @szpiegu a co Ty się tak czepiasz? Przecież każdy ma prawo wzorować się na jakimś Guru a chyba przyznasz, że skoro JAZ robi woblery już tyle lat i wszyscy je używamy to warto go naśladować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Nowy wzorek generuje bardzo mocne i drobne drgania z odejściami na boki-nie mylić z wykładaniem,w stosunku do Raptora pozwala na większą ilość obciążenia bez szkody dla pracy 6cm 11gram Me Gusta Bardzo fajny ten nowy model,czekam na rozwinięcie prac...A jak tam z sieczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Sieczka gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 @szpiegu a co Ty się tak czepiasz? Przecież każdy ma prawo wzorować się na jakimś Guru a chyba przyznasz, że skoro JAZ robi woblery już tyle lat i wszyscy je używamy to warto go naśladować......a niech że se chłopoczyna popsioczy.Raptor6 bezsterowiec wstrzelił się wczoraj w wielkorzeczne łowy Kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Fajne kluchy Tomek. To bezsterek 'planowy' czy z przypadku Jeśli będziesz miał takie na zbyciu to ja bym się pisał na 1-2 sztuki. Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Był planowany ale na serio nie podchodziłem do tej konstrukcji nawet fotek nie mam gotowców jak widać na fotce oczka nie oczyszczone.Planowany był pod Bolenie ale przyłowów się spodziewałem,w 2011 też połowiłem kleksy na saurony a to bardzo podobna konstrukcja.Kleksy powyżej są mojego przyjaciela z ekipy Nowa Huta.Typowe bezsterowce Kleniowe już niebawem 3,5cm waga ok.10-11g praca zamaszysta i chodzą przy powierzchni.To już filmik zrobię bo aż sam w to nie wierzę co piszę ale wyszło i jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Sieczka gotowa. To pokaż jak wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 poślę Ci na mail a do m-ca powinny się pokazać na mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 No to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Tomek fajne klenie. Widzę, że niezależnie zaczęliśmy ten sam patent stosować-ryba na folii żeby się nie obijała. Jak będę w Auschwitz to podrzucę Ci kawałek rękawa foliowego takiego jak się ryby pakuje z tlenem. Lepiej to wygląda, jest trwalsze i w ogóle nie klei się do ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Tomku jak się mają cierniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Poszły do ludzi.Zobaczymy jak będą łowne pójdzie seria.Tym czsem gonię z Raptorami i taka krótką seryjką dość ciekawych Boleniówek.Najważniejsze na teraz są jednak bezsterowce Kleniowe 3,5cm 10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Tomek mozesz slac nastepne Odwaliles kawal dobrej roboty. Wobki sa zajebiaszcze i Chcialbym zeby byly w seri. Woda poszla w gore wiec gonie zaraz na moja miejscowke za Bolkiem/Jaziem. Pomacham nimi i moze sie cos uwiesi. Skubance maja piekna wage z mojego casta UL to bedzie latac jak z bajki. Ogromne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Przy nich to miałem problem jak zrobić tak lekkie jak chciałeś Normalnie ten wzorek waży raz tyle.Co do następnych to Boleniówki Ci poślę-jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Tomy fajnie pomalowane i tak na dobra sprawe nie przypominam sobie zeby nawet za mala woda ktos podobnie malowal .Bardzo orginalne i rewelacyjne dobranie kolorow .pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Fajno ale fotki słabieńkie bo jestem w trakcie przeprowadzki i nie za bardzo światło mam.Mistrzu Joda artefakty dla Ciebie wykonane zostały-Kleniowe Bezsterowce 3,5cm waga ok.10g praca wymiatająco kolebiąca,dość stabilne.Prowadzenie-rzut w poprzek nurtu i sprowadzanie wachlarzem na napiętej lince.Będą niebawem testowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Tomku odbierz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Kubas odebrałem i jak będzie seria a nie seryjka to tam jeden do Ciebie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Rozumiem. Wybacz mi ,ze tak glupio i niedyskretnie zapytam. Kiedy mozna sie spodziewac takiej serii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi