Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Super fotki , fajnie by było zobaczyć taki atak bolenia kręcony z pod wody :mellow:

Będziemy z tym kombinować ale efekt strzału to raczej marzenie ściętej głowy.Sam hol spod wody już prędzej.Nie obiecuję ale będę się starał.Najwyżej odejdę w świetle chwały i na polu walki testując woblery.

:D no Hand Made to już ciężko przyspieszyć ale myślę wypuścić na rynek wobki bezsterowe na Bolenie coś podobnego jeśli chodzi o design do Megabassa.Rozkminiam temat że tak powiem-może z polipropylenu/folia holograficzna plus malowanie zobaczymy.Oczywiście nie rezygnując z H.M.

Zajebista robota. Widzę, że mieszane techniki malowania stosujesz. Jaki masz kompresor i jakich aerografów używasz?

Czy można coś zamówić? Mieszkam koło Wisły, ale tylko morze mi w głowie. Może jednak z takimi przynętami warto zapuścić się w nadwiślańskie chaszcze?

Aerografem malowałem swego czasu motywy na samochodach-gołe babki,gwiezdne wojny,płomienie,gady,trupie czachy itp.Przy woblerach może kiedyś będę używał tym czasem lecę z puchy motipami i trochę ręcznie pędzelkami.Myślę pokombinować teraz z kalkomanią plus malowanie.Co do aero jak kupować to z górnej półki.

Chyba pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Przeleciałem cały wątek od początku, łał! Parę razy musiałem wycierać klawiaturę. Szczęka opadła mi wielokrotnie, czasem na dłużej aż ściekła ślina z wrażenia. To niesamowite, jak w krótkim czasie zrobiłeś postępy w malowaniu. Kilka modeli, to istna przesada <_< Przy tym widać, że bawisz się świetnie i masz dar - intuicję i wyobraźnię. Chylę czoła, na prawdę. Tak trzymaj Tomy!

PS

A może trzeba zacząć jarać trawę, by mieć takie wizje wspaniałych wobków :lol: