Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

To już wszystko idzie na Kraków,ja przerzucam się na muchę bo streamerów nie będę robił do handlu :D i może sobie wreszcie coś złowię.Testy mojego Popperka Boleniowego wypadły dość pomyślnie,co prawda ryby nie było ale dwa wyjścia a to już mnie cieszy.Popperek ma pracę drgającą.

post-1204-1348917212,0855_thumb.jpg

post-1204-1348917212,3917_thumb.jpg

post-1204-1348917212,4994_thumb.jpg

post-1204-1348917212,6697_thumb.jpg

No w końcu doczekałem sie twoich kleniowców Tomy! Przy tej wadze nie bedzie poroblemu dosięgnąć miejsc do tej pory nie osiągalnych :D Poczekam jeszcze troche aż sie kluchy potrą w spokoju, ale potem... <_<

Póki co na celowniku mam bolenie ale przy tym wietrze to ciężki kawałek chleba. Ten poperek zapowiada sie ciekawie... mozesz wstawić jeszcze jakieś fotki?!

Raptor LC nie boi się wiatru.

Dziś 3 ryby w 10min, 4ta nieco później... stadko żwawo hasających, przyopaskowych rap zostało szybko spacyfikowane... jak mój palec podczas podebrania/wypinania gagatka... pozostało czajnisze es z kotwicy a z palca wióry <_<

Dzisiaj się trochę pobawiłem z Boleniową konstrukcją bezsterową.Celem było uzyskanie maksymalnie możliwej wagi,zwiększenie stabilności w nurcie przy zachowaniu pracy.Następca Leviathana jest ciut wyższy w kłębie pozwala na szybsze prowadzenie a co dla mnie najważniejsze bardziej przypomina ukleję.Długość 10cm waga 28g.To czy będzie równie łowny czas pokaże i to Maek będzie testował a dla Ciebie Patu jest już prawie że gotowy na maxa wypasiony Raptor L.C.

post-1204-1348917220,1267_thumb.jpg

post-1204-1348917220,273_thumb.jpg

Chyba pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Przeleciałem cały wątek od początku, łał! Parę razy musiałem wycierać klawiaturę. Szczęka opadła mi wielokrotnie, czasem na dłużej aż ściekła ślina z wrażenia. To niesamowite, jak w krótkim czasie zrobiłeś postępy w malowaniu. Kilka modeli, to istna przesada <_< Przy tym widać, że bawisz się świetnie i masz dar - intuicję i wyobraźnię. Chylę czoła, na prawdę. Tak trzymaj Tomy!

PS

A może trzeba zacząć jarać trawę, by mieć takie wizje wspaniałych wobków :lol:

Joker dzięki świetny wpis :D a narkotyki to świństwo jest okropne po za tym to grzech. :lol:

:lol: dla mnie jeden szwed własnie przyszedł Abu C3 6501 na wąsate. Kijek w drodze. A Jumper11 by się przydał. Mam jedno miejsce zaraz za spiętrzeniem gdzie zrobił sie dołek ~5m. Wąsaty tam siedzi więc jeszcze miesiąc i go dopadne. W tamtym roku uderzały tam przy wyjsciu z dołka. Gume było ciężko wyprowadzić z zagłębienia bez kontaktu z dnem ale jumpera po opadzie mozna szybko, zgrabnie podciagnąć do powierzni więc byłby idealny na to miejsce. Tam się fajnie spienia woda i czesto tez rapa uderza...

:lol: dla mnie jeden szwed własnie przyszedł Abu C3 6501 na wąsate. Kijek w drodze. A Jumper11 by się przydał. Mam jedno miejsce zaraz za spiętrzeniem gdzie zrobił sie dołek ~5m. Wąsaty tam siedzi więc jeszcze miesiąc i go dopadne. W tamtym roku uderzały tam przy wyjsciu z dołka. Gume było ciężko wyprowadzić z zagłębienia bez kontaktu z dnem ale jumpera po opadzie mozna szybko, zgrabnie podciagnąć do powierzni więc byłby idealny na to miejsce. Tam się fajnie spienia woda i czesto tez rapa uderza...

...jak Pan każe tak ja łaże.

post-1204-1348917239,2793_thumb.jpg

No i miałem dziś okazję przetestować Hooligansy. Co prawda zamówionego lekko niebieskawego w przesyłce nie było ale ...

Pierwszy rzut, taki bardziej kontrolny :D żeby zobaczyć jak toto leci, szczytówka dość wysoko żeby nie złapać zaczepu i ... pod koniec łuku pum! siedzi czterdziestaczek !!! :mellow:

Potem jeszcze 2 szt po ok. 30 cm i jeden maluszek. Oczywiście mowa o kleniach :D

Pierwszy chyba raz w życiu (nie licząc ruskiej wahadłówki- 25 lat temu), zdarzyło mi się w pierwszym rzucie mieć zaplanowane branie.

Dzięki Tomy!