Tomy Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Kleniowe Beztserowce 3,5cm 12gram i 5,5cm 13g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Tomek jak potrzebujesz testera to ja chętnie się podejmę i nauczę pływać któregoś z tych 3,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 To już wszystko idzie na Kraków,ja przerzucam się na muchę bo streamerów nie będę robił do handlu i może sobie wreszcie coś złowię.Testy mojego Popperka Boleniowego wypadły dość pomyślnie,co prawda ryby nie było ale dwa wyjścia a to już mnie cieszy.Popperek ma pracę drgającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 No w końcu doczekałem sie twoich kleniowców Tomy! Przy tej wadze nie bedzie poroblemu dosięgnąć miejsc do tej pory nie osiągalnych Poczekam jeszcze troche aż sie kluchy potrą w spokoju, ale potem... <_< Póki co na celowniku mam bolenie ale przy tym wietrze to ciężki kawałek chleba. Ten poperek zapowiada sie ciekawie... mozesz wstawić jeszcze jakieś fotki?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Raptor LC nie boi się wiatru.Dziś 3 ryby w 10min, 4ta nieco później... stadko żwawo hasających, przyopaskowych rap zostało szybko spacyfikowane... jak mój palec podczas podebrania/wypinania gagatka... pozostało czajnisze es z kotwicy a z palca wióry <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dzisiaj się trochę pobawiłem z Boleniową konstrukcją bezsterową.Celem było uzyskanie maksymalnie możliwej wagi,zwiększenie stabilności w nurcie przy zachowaniu pracy.Następca Leviathana jest ciut wyższy w kłębie pozwala na szybsze prowadzenie a co dla mnie najważniejsze bardziej przypomina ukleję.Długość 10cm waga 28g.To czy będzie równie łowny czas pokaże i to Maek będzie testował a dla Ciebie Patu jest już prawie że gotowy na maxa wypasiony Raptor L.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Raptor5 i 6 mała partyjka gotowa do boju.6Stki dostały stery z poliwęglanu 2mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Z tego bedzie cos dla mnie? Bo sa piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 A piątki chcesz bo wstawiłem na giełdę jak chcesz to zdejmuję.6stki poszły wszystkie jeszcze przed ukonczniem ale następne są w trakcie wykańczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ja poczekam Mowilem ze na 1.6 Kolorystyka bombowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Chyba pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Przeleciałem cały wątek od początku, łał! Parę razy musiałem wycierać klawiaturę. Szczęka opadła mi wielokrotnie, czasem na dłużej aż ściekła ślina z wrażenia. To niesamowite, jak w krótkim czasie zrobiłeś postępy w malowaniu. Kilka modeli, to istna przesada <_< Przy tym widać, że bawisz się świetnie i masz dar - intuicję i wyobraźnię. Chylę czoła, na prawdę. Tak trzymaj Tomy!PSA może trzeba zacząć jarać trawę, by mieć takie wizje wspaniałych wobków Joker dzięki świetny wpis a narkotyki to świństwo jest okropne po za tym to grzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Kleniowe bezsterowce są super , w tym złotawym malowaniu widze je na okoniach z moich rejonów gustujących w małych karasiach. A jak z ich pracą w wodzie stojącej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 @Tomy temu Huliganowi z Darmstadt nic nie wysylaj bo one wode to tylko w wannie widza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 @Tomy temu Huliganowi z Darmstadt nic nie wysylaj bo one wode to tylko w wannie widza Będę miał na uwadze Teki77 bezsterowce na wodzie stojącej może w opadzie pasiaki by w nie biły bo mocno lusterkują.Przy wolnym prowadzeniu zamiatają zadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Nowa konstrukcja przed testami Raptor NEW 5,5cm waga ok.10g.Praca bardzo drobna a przy tym bardzo mocna.Wcina go do strzału na głębokość 1-1,5 metra do obławiania głębszych partii wody.Stabilny i bardzo lotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 ...no i Jumper Bolki połowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 No własnie Tomy, kiedy będzie kolejna partia Jumperów bo się już doczekać nie mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Będą wtedy jak przyjdą szwedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 To jeszcze 11 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Darku - piękne rapy.Dla fanów Raprota LC <_< nadmienię, że postawiony w nurcie opada jak trzeba...równo i cykadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 dla mnie jeden szwed własnie przyszedł Abu C3 6501 na wąsate. Kijek w drodze. A Jumper11 by się przydał. Mam jedno miejsce zaraz za spiętrzeniem gdzie zrobił sie dołek ~5m. Wąsaty tam siedzi więc jeszcze miesiąc i go dopadne. W tamtym roku uderzały tam przy wyjsciu z dołka. Gume było ciężko wyprowadzić z zagłębienia bez kontaktu z dnem ale jumpera po opadzie mozna szybko, zgrabnie podciagnąć do powierzni więc byłby idealny na to miejsce. Tam się fajnie spienia woda i czesto tez rapa uderza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 dla mnie jeden szwed własnie przyszedł Abu C3 6501 na wąsate. Kijek w drodze. A Jumper11 by się przydał. Mam jedno miejsce zaraz za spiętrzeniem gdzie zrobił sie dołek ~5m. Wąsaty tam siedzi więc jeszcze miesiąc i go dopadne. W tamtym roku uderzały tam przy wyjsciu z dołka. Gume było ciężko wyprowadzić z zagłębienia bez kontaktu z dnem ale jumpera po opadzie mozna szybko, zgrabnie podciagnąć do powierzni więc byłby idealny na to miejsce. Tam się fajnie spienia woda i czesto tez rapa uderza......jak Pan każe tak ja łaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Dzienkujem staary, szybki lopez z ciebie! Żeby nie było... zamawiam wszystkie 4 sztuki A tak w ogóle melduje sie u ciebie w czwartek po odbiór zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Zaległość?-nie istnieje u mnie takie coś chyba zamówienia.Jumpki już schną w podkładzie.Żeby nie było tak bez nowości .Raptor o znacznie zwiększonej wadze 7cm 14gram,praca drobna nerwówka,wyjątkowo stabilna i lotna konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 No i miałem dziś okazję przetestować Hooligansy. Co prawda zamówionego lekko niebieskawego w przesyłce nie było ale ...Pierwszy rzut, taki bardziej kontrolny żeby zobaczyć jak toto leci, szczytówka dość wysoko żeby nie złapać zaczepu i ... pod koniec łuku pum! siedzi czterdziestaczek !!! Potem jeszcze 2 szt po ok. 30 cm i jeden maluszek. Oczywiście mowa o kleniach Pierwszy chyba raz w życiu (nie licząc ruskiej wahadłówki- 25 lat temu), zdarzyło mi się w pierwszym rzucie mieć zaplanowane branie.Dzięki Tomy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi