Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

To są pływaki nie toną,pływają jak korek :D Reszta testów po uszczelnieniu sterów.Długość 3,2cm waga ok.2-2,5g .Następny wzorek 2,9cm waga 4,5g tonący z bardzo mocną pracą.MichałIR pisał do mnie że już na te woblerki połowił Klenie,tydzień temu wysłałem mu dwa testowe.Te są też dla niego,kolorek bardzo łowny,może nie rzucają na kolana jeśli chodzi o design ale są ok.

post-1204-1348917248,3319_thumb.jpg

post-1204-1348917248,4726_thumb.jpg

No dokładnie - zamiast kolczyków ze Slawkiem i Slavko czy jak tam się te pedałki zwały hehe

A ty Tomy szykujesz jakąś wersję na Euro 2012 ?

Pytam, bo skoro paprykarz może mieć piłeczki na opakowaniu, a pies nosić koszulkę kibica to może i jakaś wersja tych kleniowych cukiereczków w łatki... :lol:

Tak po za tym to świetna robota

Tomy Z niektórych wpisów wynika, że następny ładny - nawet niekoniecznie łowny - model, będziesz musiał nazwać Ejaculator :mellow: :lol: <_<

Bardzo ładnie pomalowane te Raptory, ale wersja New coś mi jednak przypomina i to bez bicia piany, czy tam czepialstwa. ;)

Pozdrawiam

Grzesiek

Ciężko sobie wyobrazić coś na wiekszym poziomie niż to co jest teraz :D

Da się zrobić i już są w trakcie,jak się coś nie spierdzieli na końcu będzie ok. :D

Maynard wersja NEW przypomina Ci Shalowkę JAZ'a i słusznie ma ster podobnie umieszczony[z przodu] jednak praca shalowki z tego co wiem jest podobna do bezsterowca Siudaka a Raptor NEW ma pracę mocno drgającą i drobną.Jak z łownością czas pokaże.Patryk i inni będą testować :D

No nieee, zupełnie nie. :D Mam Siudaki, od tego się zaczynało moje boleniowanie i zaręczam, że te woblery nie są do siebie podobne. Pomijam wygląd, czy taki szczegół jak powtarzalność (siudaki miałem od perfekcyjnych kos do zupełnych niewypałów, JAZowe wszystkie są perfect), ale to zupełnie nie jest taka praca, wabiki na zupełnie inne miejscówki jak dla mnie. Nie wiem kto powiedział, że są podobne, ale chyba którymś z wymienionych nie łowił :lol:

Ode mnie to tyle, ja tylko chciałem wtrącić drobną uszczypliwość, że niektórzy chyba zaczną niedługo sypiać z co ładniejszymi woblerami A że słusznie mi się kojarzą to wiem.