Maciek25 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 a raptorki L.C? Będą dostępne czy tylko dla znajomych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Będzie,będzie L.C.Przedstawię za jakiś czas pełną ofertę.Właśnie ster na wzór robię i wysyłam do konkentbita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 A cennik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Będzie na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Tomy wobki sie sprawdzają, myśle że warto ruszyć z serią bezsterową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Bomba już skomentowałem to w wieści znad wody.Tak się cieszę że zaraz chyba nie będę w stanie nic absolutnie kurna nic napisać.Na wszelki wypadek się pożegnam Chociaż jak się okazało falstart ale z premedytacją nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 kurna C&R tak mi wszedł w geny że człowiek już nie patrzy na okresy ochronne... tylko przez tą jedną chwilę cieszy się z tej ryby ja dziecko Nowa seryjka leviathanów robi już postępy na Wiśle Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Strzebelki 2,5cm ok.3g.Drewno lipowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Maynard, ładny nie zawsze znaczy łowny. Przerobiłem trochę tego stuff`u także wiem co mówię...w tym przypadku LC posiada obydwie te cechy ...O to to! no czasem mi coś wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ja w kwestii tych małych woblerków dalekiego zasięgu ale i tych nieco lżejszych (nie pamiętam nazwy) dwa słowa chciałem dorzucić: są rewelacyjne. Agresywne, świetnie trzymają się nurtu i bardzo łowne - w tym momencie nr 1 na klenie i jazie, ostatnio dzięki nim @Analityk dostał baty, a @Superuszy mi je podkrada dzięki @Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Strzebelki bomba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Piotr to jest taka wersja ekonomiczna Michał super że Ci się sprawdziły te moje grubaski-nazwa Pampuch L.C. i te wąskie Hooligans jak to nie kłopot to przy okazji zrób fotki i poślij mi na mail.Dziewuszka która pomagała mi robić stronkę zaszła i może być lekki poślizg czasowy ale materiałów nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Tomy jak mogła zajsc w trakcie robienia strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 No niskie biurko i brak krzesła.Nie no żartuje spoko dziewuszka i młoda to normalne.Zdarza się.Nie maczałem w tym palców.No jak by nie napisał to i tak wychodzi to 2znacznie Raptor NEW partia próbna.Podobnie wyszło przynajmniej na optykę do Shalowki JAZ'A bo była inspiracją.Jak to będzie robiło w wodzie czas pokaże.Malowanie standard i bez szaleństw mi osobiście się nie podoba ale są to wobki raczej na duże rzeki gdzie woda nie jest zbyt klarowna i powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 ----------- ------------ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 ----------- ------------ piszac takie rzeczy niezle sie narazasz niektorym kolegom... szczegolnie tym co wydzwaniaja pozniej o 2-3 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Praca mocna ale można i na lenia bo klenie biorą na nie z gruntu.Na serio nie ściemniam bo i po co i tak nie są na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Leviathan 10tka-10cm ok.28g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Tomek bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jeszcze będzie krótsza wersja ale to za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Starsze raptorki nadal łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Boleniowo/Sumowe Kleksy.Łuska będzie malowana na dwa razy i wyjdzie w kolorze złoto srebrnym.Fotki dla Maek co by się nie niepokoił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Tomy, ty to nawet byś gówno pomalował tak, że wyglądałoby atrakcyjnie!! ...ledwo poznałem warioty i juz sie doczekać nie moge finiszu!! Szacun Mistrzu Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 i tu się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi