PAMPUCH71 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 żeby było ciekawiej,dostałem od Tomka mocno przeciążonego malucha i w drugim rzucie, po mocnym targnięciu i krótkim odjeździe coś go ucięło także szybko przyponik znalazł się na zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Następne zestawy.Tym razem Jaziowo/Kleniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Tomku powiedz ile ten zestawik, a biere go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Pampuchy 2,8cm waga 5g.Dedykowane szczególnie pod casta i nie musi to być UL.Śmigam nimi Ryogą 1016hl bez problemu ok. 30metrów.Praca ostra.Sprawdzone i łowne.Materiał-Balsa HD. drut 0,7mm ster poliwęglan 1,5mm.Zbrojone w kotwice nr.10.Na fotkach przed uszczelnianiem sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Tomy, na ile zejdzie pampuszek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 No nie jest to DR mimo wagi raczej górne warstwy wody obrabia.Właśnie mi się zbroi wędulka pod nie u Krzyśka Zielińskiego CTS 2,60m 6-20g i ruszam i ruszam na łowy wreszcie remonty można by rzec dobiegły końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Delegacja jak najbardziej udana jak widac Jestem Ciekaw jaki kleniowy wynalazek masz dla mnie bo cos tam ostatnio pisales Narazie klenie i jazie tna sieczke wiec musialem odpuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Tomek ja dalej morduje staruszka ale już ledwo zipie..czekam na nowego skubańca ...i raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Michał jak już go szlag trafi to poślij mi tego nieboszczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ostatnio dostał warstwę żywicy i nowy ster.. troszkę odżył..jednak łuski już wyblakłe już chyba pora go oszczędzać ...więc cierpliwie czekam na nowego następce jak tylko wyjdzie jakaś partia jasnoboków pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tak tym razem dla każdego starczy.Przynajmniej tak myślę.Raptor L.C. w toku.Będzie naprawdę dość mocna partia .Sterów mam na 500sztuk i taką ilość L.C. przewiduje na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Niezły zapasik Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 WOW. Tej lipy to masz więcej niż ja przez sezon spaliłem w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Tak tym razem dla każdego starczy.Przynajmniej tak myślę.Raptor L.C. w toku.Będzie naprawdę dość mocna partia .Sterów mam na 500sztuk i taką ilość L.C. przewiduje na ten rok. Ale lipa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Tak to takie rozmiary w sam raz pod Boleniówki i część pójdzie do sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 To wreszcie wystarczy materiału na moje woblerki P.S. Moje Raptorki są już w trakcie składania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dzisiaj może wstawię na giełdę kształtki i w związku z pytaniami tu zbiorczo odpowiem.Jest możliwość wystawienia rachunku i na woblery i na materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ustawianie woblerów i przy okazji parę fotek.Od góry Raptor7.niżej Raptor6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Super zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Parę prototypów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Widac,ze kazdy wobler musi przez rece przeleciec i slad na dloni protoplasty odcisnac pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wreszcie znalazłem trochę luzu.Skwar jak diabli,komary z czernobyla chyba.Przy słoneczku Kleniki do 35cm.Wieczorem szło dużo lepiej.Jazie od 30-45+-w sporej ilości,pięknie ubarwione i mocno wypasione.Brania bardzo agresywne.Wszystko na Pampucha L.C. ok.3cm waga 5g.Nowa miejscówka na koniec łowów raczyła mnie Sandaczykami ok.50cm które też zasmakowały w Pampuchu.Fotka rybki dnia Jasio ok.45cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Piekne ryby! Ten pampuch to chyba jakas magiczna przyneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Coś w nim jest.Dlatego robię w kilku wersjach kolorystycznych.Wątpiłem w ten wzorek.Pierwszy o jego łowności zasygnalizował mi MichałR z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Nowe Leviathany10 łowią wąchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi