Tomy Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Trochę było przerwy w pracy ale nadrabiam na pełnych obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ale ob śluzowany przypon Wobki pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Wieści z pracowni.Co w toku co gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 c.d. w sumie jest to tło pod malowanie ale tak fajnie wyszło że zastanawiam się czy nie zostawić tak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Doniesienia znad wody.Konkret czołgi Maeka na Leviathana10tkę w folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Parowóz Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Piękna brzana.Tomy, podkład super - ja bym nie kombinował dalej ( może ciut przyciemnił boczki <_< )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Piękna brzana.Tomy, podkład super - ja bym nie kombinował dalej ( może ciut przyciemnił boczki <_< )...No nie mogłem się powstrzymać i poszła mgiełka łuseczka.Miodzio będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ładna siłaczka , taka to już dała łowcy niezłą zabawę.Tomy wszechstronność twoich woblerów jest niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 No i wszechstronność łowcy.Maek po prostu wymiata.Ma młody łapę do rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Nowe kolorki Pampuchów L.C. 3cm 5g.ale to trzeba widzieć pod wodą,zrobię takie i wstawię za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Tomku a kiedy strona i cennik ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Stronka raczej w toku panna co mi ją robiła będzie miała bobasa i przyjdzie na świat mały Tomek więc lekki poślizg będzie.Po mnie tylko imię Mniej więcej coś takiego będzie.To tylko szkic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 tomek ale nie tom's n tammy tackle shop? http://tomntammy.tripod.com/ <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ja nie wiem jak sie wyrobisz z zamówieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Hiszpan13stka bezsterowiec Boleniowo/Sumowy.Niebawem testy.Na fotkach tło pod malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Podoba mi sie ta nazwa. To teraz z sumami będziemy jechać na hiszpana hehehe <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 jako zdjecie reklamowe na swojej stronie wrzuć tego woblera wciśnietego miedzy duze fajne cycki z dopiskiem dobry Hiszpan nie jest zły hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wiedziałem,wiedziałem że nazwa będzie chwytliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Tylko czekać, aż powstanie Francuz <_<.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Tylko czekać, aż powstanie Francuz <_<.... Lepiej nie wiedziec jaki kształt bedzie mial wobler o takiej nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Na pewno będzie opływowy i nie będzie stawiał oporu...w wodzie . Wracając do wobów,wczoraj na jednej z przykos zamiast rap L.Ceka upodobały sobie pajki. Średnioszybko prowadzony w toni kusił je az miło. 5ty juz nie miał szkodliwych dla jego powłoki zębow i był raczej z rodziny aspiusowatych bo uruchowił hebel az miło...po czym najnormalniej się wypiął <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Patu na esoxy spróbuj Wisłe8 - podobna konstrukcja, ciut lżejszy, ale można go prowadzić wolniej z zachowaniem właściwej pracy. Ładnie też sie sprawuje przy opadzie i szybkich szarpnięciach szczytówką - powinien bez problemu prowokować zębate. Ja z kolei przymierzam się z nim na wąsate a i sandał może się uwiesi pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Wieści z pracowni.Nowe kolorki Boleniówek i Pampuchy L.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 ...w toku Pampuch L.C. strzebelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi