guciolucky Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Ja pie...e wyglądają jak żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 dowaliłeś Tomek, jak będziesz je miał do sprzedarzy to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 chyba, że tym co robią błędy ortograficzne nie sprzedajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 .Bomba ta łuseczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jestem pod wrażeniem tych uklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Tomek, nadajesz tym kawałkom drewna życie - niestamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 PIĘKNE DZIĘKI dla wszystkich. .Tak koledzy pisaliście do mnie i z tych waszych potrzeb powstały nowe dwa wzorki a w sumie jeden o dwóch gramaturach.Długość ok.8cm waga 14 i 11g.Latają bardzo dobrze jak na bez sterowca są bardzo stabilne.Akcja jest super.Przy testowaniu tych surówek dzisiaj jedno wyjście pod wieczór a nie żarły tym razem No!i to tyle na dzisiaj z niusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Tomy - jakbym nie wiedział jak to zrobiłeś to powiedziałbym że to skóra Zajebiaszcza robota!! Szacun Mistrzu Tomy i niech moc będzie z Tobą !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Dałeś do pieca... Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Tomek, nadajesz tym kawałkom drewna życie - niestamowite ...najbardziej uwidacznia się to mocząc je w nurcie rzeki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ok.190cm na Wisłę8.Ryba kolegi Maek'a.Fotka jest na mokrym piachu więc nie wiem czy można wstawić czy nie.Bo niektóre zostają usunięte a niektóre nie i się pogubiłem.Mi to nie przeszkadza Sumisko blisko wody i nie wyobrażam sobie innego wyholowania na brzeg takiego krążownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Tomy, dawaj. Najwyżej ktoś zazdrosny usunie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 No to daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kawał czołgu .Tomy, jaką akcje ma Wisła 8? Przy wolnym prowadzeniu mocno różni sie od Raptora LC?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Bardziej wywija.To taka sandaczówka można by rzec do łowienia w górnych partiach wody.Bolki też ją polubiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 oho! ale łódź podwodna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 witam! kolego Tomy wielki szacunek co do twoich uklejek ze sprajem robisz co raz lepsze a te z folią to mega dzielo pewnie metr dalej od aparatu to jeszcze lepiej wygląda nie wiedzialem ze taki bajer mozna zrobic z foli a podziwiam i nie to ze z mojej strony podlizajstwoto taki bajer naturalny lata prób doswiadczen poprostu zdziera pape z dachu hej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Tomy Twój Hiszpan w akcji. Zarapane 78 cm leżakuje na rosie Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 No i spoko Leviathany10tki[surówka!]dla Ciebie wykonane zostały.Staniesz na wysokości zadania a one nieprzerwanie łowić będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Matko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Te Leviathany to już przegięcie Niesamowita robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jezu Chryste!!! A miało być bez skórek Wyglądają jak żywe - to na folii? Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Sterowce też będą takie pikne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Myślę że przejdę na ten design we wszystkich Boleniówkach.Sterowce są jeszcze ładniejsze Leviathany Maek chciał w ubogiej wersji no to ma! Tak na serio jestem bardzo zadowolony z efektu folii.Choć to moje początki w tym temacie ale czuję że tak za m-c dwa naprawdę będzie kurna OGIEŃ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi